Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku pomocy

siwiejace wlosy lonowe

Polecane posty

Gość ratunku pomocy

siwieja mi wlosy lonowe, nie wiem czym to jest spowodowane!!! od jakiegos czasu zauwazam u siebie coraz wiecej siwych wlosow lonowych, nie siwieja nigdzie indziej. w sumie to nie problem, bo je depiluje, ale czemu sie tak dzieje? ma moze ktos podobny problem?.

Gość zaczyna ci
przeważać hormon starości pytałam gina

Gość a le masz lat?
??

Gość BelfegorUpiórLuwru
Ufarbuj lub usuń laserowo i nie zaprzątaj swego małego móżdżku takim drobiazgiem. Gdy za dużo o tym będziesz myśleć jeszcze wyłączy Ci się ośrodek w mózgu odpowiadający za oddychanie i co wtedy?

Gość ratunku pomocy
ciekawe madralo skad u ciebie wiedza jaki mam mozg, maly czy duzy, dowcip masz conajmniej marny i malo smieszny, ale zlosliwosc za to przeogromna. a jesli juz taki/ka madra jestes, to lasetr niewiele da bo wlosy i tak odrastaja po jakims czasie, a farbowanie....jeszcze tak zdesperowana nie jestem. Chcialam tylko dowiedziec czemu tak sie dzieje i to wszystko, nie robie z tego jakiejs tragedii, wiec teksty o malym mozdzku sa zbedne.

Gość ratunku pomocy
przykro mi, ze tobie Juzku zpod usemki siwieja od smrodu i braku higieny. U mnie powod musi byc inny, bo sie myje :P.

Gość a może za dużo
mleka pijesz lub myjesz skórę jakimś świństwem które ściąga skóre zamykając pory zgarniając kolor z włosków podczas rośnięcia