Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menn32

Mam okazję sypiać z 19 latką , wchodzić to ??

Polecane posty

Gość ciekawska elka
nieprawda. nie jestem tą lalką ej no sory 19 latka i 30 latek? dla mnie to JEST dziecko bo sama mam 24 i nie pojmuje skąd sie biora takie dziewczyny :O ej serio nie czaje tego, w zyciu bym sie w takim nie podkochiwała starszym. ja sie pytam skad im sie takie mysli w głowie biora? sama bym chciała byc taka madra i w wieku 19 lat być ustawiona finansowo, ale niestety natura chce inaczej i dlatego nie wiem skad sie takie dziewczyny biora ze wiedza w wieku 19 lat jak sie ustawic bo ja byłam w tym wieku niedojrzała

Gość sfdsdg
"sama bym chciała byc taka madra i w wieku 19 lat być ustawiona finansowo, ale niestety natura chce inaczej i dlatego nie wiem skad sie takie dziewczyny biora ze wiedza w wieku 19 lat jak sie ustawic bo ja byłam w tym wieku niedojrzała" ja pierdole, kolo pisze ,że jest ustawiona ,a ta nadal swoje :D

Gość ile maja lat ruslan i kaliban
? ''z kafe Kaliban i Ruslan Krakow lubia mlode d**y''

Gość ciekawska elka
renatka jesteś gimgównem? wydało się :D dlatego nie wiesz o co mi chodzi. i to włąśnie ty jesteś niedojrzała ja rozumiem ze one nie sa niewinne i ze uprawiają seks, moga sie seksic, jechać w kakao i wszystko ale to co mnie dziwi to JAKIM CUDEM CHCA TO ROBIC Z 30 LATKIEM? WŁAŚNIE TO MNIE DZIWI. RÓZNICA WIEKU. NIE ZE SA NIEWINNE. DOTARŁO?

Gość facet chyba łocipiałeś
Żeby ruchać takie stare próchno? Żaden facet który ma trochę szacunku do siebie nie schodzi powyżej wieku licealnego :classic_cool:

oj ciekawska, masz te 24 latka i uważasz się za super dorosłą... pożyj jeszcze 6 to wyrównamy różnicę i pogadamy, bo jak rozumiem ze starszymi nie masz wspólnego języka :D 🖐️

Gość ciekawska elka
zapomniałam że tutaj są ludzie którzy nie umieją czytać ze zrozumieniem :D chodzi o to że taka gówniara jak ktoś wyżej napisał ma juz dojrzałego faceta, który sie jara że jaka to ona młodziutka i fajniutka i jest ustawiona jeśli nie finansowo , to góruje nad nim młodościa i pewnościa ze jest lepsza dla niego niz np jego rówieśniczka. i skąd młoda dziewczyna moze lecieć na 30 latka? w jej wieku powinna sie umawiac z bieberem, kanye westem i młodymi dupami meskimi.

"w jej wieku powinna sie umawiac z bieberem, kanye westem" :O mogę jedynie współczuć jeśli w wieku 19 lat byłaś na mentalnym poziomie 15 latki :( teraz mając 24 może osiągnęłaś poziom 19tki

Gość ciekawska elka
ja pierdolę renatka jaka ty jesteś tępa dzida. ja mam o czym rozmawiać, to dla mnie byłby 30 latek nie dla takiej gówniary. czy ty miałaś jakiś uraz głowy? kuźwa tłumaczyć jak debilowi

Gość ciekawska elka
najwyraxniej nie kumasz o co mi chodzi bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem. tylko debil by nie zrozumiał jak kurwa w 10 postach napisałam to samo, za kazdym razem inaczej, a ty dalej nie skumałaś :D:D:D:D:D

Gość to cwelicho to baba prowokator
:O

po prostu twoje twierdzenia są z dupy wzięte i w dwóch słowach gówno prawda tak więc nic dziwnego ,ze się nie zgadzam :D

Gość gfdsf
nie rób tego. jak jest inteligentna i stabilna emocjonalnie to raczej nie powinna ci robić zadymy, ale szkoda jej... trochę szacunku...

Gość do ciekawskiej elki
Do ciekawskiej elki: Mam 20 lat,ale nie zmieniłam się w sumie od 19stki. Dlaczego uważasz,że kobiety w tym wieku są niedojrzałe emocjonalnie? Ty w wieku 19 lat nadal podkochiwałaś się w aktorach i piosenkarzach? Bo jeśli tak to gwarantuje ci, że byłaś wyjątkiem. Uważasz że facet po 30 nie może być atrakcyjny? Wystarczy tylko, że zadba o siebie. A taki moim zdaniem jest dużo ciekawszy od gościa w wieku 20 lat(bądź trochę starszego) który często ma fiu bździu w głowie. 19-latka to nie jest już dziecko, a to że ją tak nazwałaś śmieszy mnie tym bardziej dlatego, że jesteś od niej zaledwie kilka lat starsza. Do autora- postaw sprawę jasno i pozwól jej zdecydować