Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carmelovelove

błona dziewicza

Polecane posty

Witajcie. Mam pytanie. Jestem dziewicą. Dziś pieściłam się z moim chłopakiem. Było bardzo przyjemnie i romantycznie, tak jak tego chcieliśmy. Osiągnęłam wysoki stan przyjemność. Gdy poszłam się kąpać zobaczyłam na majtkach krew. Nie było jej sporo, ale jednak. Czy to oznacza, że straciłam błonę dziewiczą ? Czy może jednak są inne warianty, które tłumaczyłyby krwawienie ? Nie czułam bólu, wręcz niesamowitą przyjemność. Bardzo proszę Was o odpowiedź na moje pytanie, ponieważ bardzo mnie to nurtuje. :) Pozdrawiam

Gość aleee numeeeer
Paulina co ty tu robisz?! :D:D:D:D:D

Przerwanie błony dziewiczej niektóre kobiety boli, a niektóre nie więc bardzo możliwe jest że nie jesteś już dziewicą :)

nie mam na imię Paulina. :) póki co, nie mam zamówionej wizyty. Chciałabym się dowiedzieć co nieco od Was, bo bardzo mnie to nurtuje. A do czasu kiedy pójde do ginekologa, umrę z ciekawości. :)

Gość michael wittman
pamiętaj żeby nabic to na kasę fiskalną !!

Gość michael wittman
ale o co kurwa chodzi ?

Gość michael wittman
no

Gość lek. med. ginekologicznej
a wsadzał ci palce w cipke? jęsli tak to pewnie ją naderwał stąd krwawienie.

Gość gh
straciłaś dziewictwo z jego ręką.

Gość vfdfr343
a wykluczone że akurat dostałaś okres? mógł naderwać błonę dziewiczą ja też raz lekko krwawiłam, mimo że nie byłam już dziewicą ani nie miałam okresu - za mocno potarł wejście do pochwy i pękło jakieś naczynko krwionośne, tylko że mnie to szczypało wtedy nawet jeśli nie jesteś dziewicą to nawet lepiej? :) straciłaś dziewictwo w przyjemności, a pierwszy raz będzie o wiele łatwiejszy

to na pewno nie okres, bo mam dostać za 17 dni. bardzo dziękuję za odpowiedz. :) mnie nie piekło, ani nic z tych rzeczy. po prostu wielkie było moje zdziwienie, gdy zobaczyłam na białych majtkach krew. :) Pierwszy raz na pewno będzie przyjemny i mniej bolesny. :)

Gość vfdfr343
A nie miałaś nigdzie krostki czy czegoś takiego, którą mógł naruszyć/zdrapać? Może goliłaś się wcześniej?

nic takiego nie zauważyłam. teraz nie wydaje mi się, żebym krwawiła. to było jakieś takie chwilowe. nie mam pojęcia, czy doszło do przerwania błony. tyle krwi raczej z krostki by nie było. :)