Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w tej samej sytuacji

macie do mnie jeszcze jakies pytania?

Polecane posty

bo zamierzam dzis opuscic kafe i przesiadywac tu co najwyzej 1h w tygodniu. dosc marnotractwa czasu, zycia. :)

Gość IMO13809
Na kolanach jeszcze do nas wrócisz. :P

:) a Wy nie macie wrazenia, ze zycie tak szybko ucieka, dzien za dniem, ze to grzech tu siedziec i odswiezac co chwila strone? mam w planach wziac sie za agielski, ale ksiazki leza i sie patrza na mnie, a ja siedze na kompie. i co mi z tego, ze tu sobie popisze i poczytam glupoty? nie chce tak dluzej, dlatego odchodze:)

Gość IMO13809
I tak prędzej, czy później dopadnie Cię monotonia codziennego znoju.

jasne, ale lepiej ksiazki czytac niz tu siedziec. ok, na razie sie ucze. woec tu sobie siedze, ale najpoznij 22.00 powiem dobranoc i ide sie kapac izmyje z siebie kafeteryjny slad:P

Gość hylenka
tez tak mam juz z tydzien mnie trzyma....kafe uzaleznia a zycia szkoda..

Gość IMO13809
jestem w tej samej sytuacji "jasne, ale lepiej ksiazki czytac niz tu siedziec." Powiedz mi DLACZEGO lepiej? Czy to jakaś nobilitacja, że czytasz książki? A nie lepiej robić, to co nam sprawia przyjemność - nawet jeśli jest to kolekcjonowanie znaczków pocztowych. :P

Gość IMO13809
Szpila wredna pindo! :classic_cool: 🖐️

lepiej czytac ksiazki, bo chociaz rozwijaja. a tu, wybacz, ale dowiem sie paru ciekawych rzeczy, ale bardzo rzadko, rozmowy sa plytkie, sporo ludzi wulgarnych, zazdrosnych, pragnacych tylko dokopac innemu i mozna tu posiedziec z nudow, ale generalnie trzeba sie zdeyscyplinowac i nakierowac swoje zycie na wlasciwie tory. picie tez dla wiekszosci jest przyjemne, to znaczy, ze maja chlac dzien w dzien, bo to jest przyjemne? z reszta, co ja bede Ci tlumaczyc, Ty to wszystko dobrzee wiesz, tylko przed samym soba ciezko Ci sie przyznac, ze siedzenie tutaj to dno.

Gość IMO13809
Autorko - chodzi mi o to abyś starała się robić co sprawia Ci przyjemność. Samodoskonalenie się jest ciekawym zajęciem, ale co z tego jeśli nie znosisz tego robić? Szpila - widziałem Cię dzisiaj - nie tylko mi nie odpowiedziałaś, ale zaraz pogonił mnie tłum z pochodniami. :classic_cool:

nie mowie, ze nie znosze. oczywiscie, ze latwiej jest zasiasc na tylku przed kompem i sie obijac. a mozna efejtywniej spedzic wolny czas, nie? nie wiem jak Ty, ale jestem ambitna i takie doksztalcanie sie jest mi potrzebne dla zdrowia psychicznego:P

Gość IMO13809
Autorko - Ty nadal nadajesz o efektywności. Ja sądziłem, że hobby efektywne, to hobby sprawiające nam jak największą przyjemność. A może Ty masz listę zajęć sprawiających frajdę w kolejności od najbardziej obciachowych, do najbardziej Cool. ;)

Gość IMO13809
Malutka_w_szpileczkach90 "dlaczego Cię pogonili?" Niewyjściowy ryj. :classic_cool:

wolny czas spedzam:biegajac, jezdzac na rowerze, surfujac w sieci, spotykajac sie ze znajomymi i siedzac na kafe i z tym ostatanim nie czuje sie najlepiej, bo jest to dla mie marnotrawienie czasu. siedzac tu, czuje jak gnije, po prostu. fajnie wejsc tu po jakas porade, wymien sie spostrzezeniami, ale nie mozna przesiadywac wiekszosci swojego czasu dziennego, a mi sie tak zdarza. jasne, ze posiedziec i marnotrawic tak po prostu czas jest fajnie, ale to jest fajne, gdy zdarza sie rzadko. mi zdrza sie czesciej niz bym tego chciala, wiec taki obralalam sobie cel:) nie zrozumiesz tego zapewne rowniez, ze LEPIEJ(tak tu nastepuje segregacja) spedzic czas rozmawiajac z realnymi ludzmi, czytajac ksiazke, artykul, czy surfujac zwyczajnie w necie, ale nie przesiadywac tutaj. niedlugo spadam, wiec dzieki za dyskusje. trzymaj sie:)

Gość IMO13809
Autorko - to było tak od razu, że Kafe to nie tylko nierealni ludzie, ale i marna dla Ciebie rozrywka. :P

a, sorry:P

a tak serio, to chyba oczywiste, ze kafe to slaba rozrywka, choc przyznam, uzaleznia, jak caly net. cze@

Gość IMO13809
🖐️ Autorko - do zobaczenia jutro :classic_cool: Niebieska Alicjo - nie liczyłbym na to...

mozna, ale jednak kafe to nie jest forum najwyzszych lotow. ja lubie poznawac psychike innych, chyba dlatego tak tu zasiedzialam, jednak z drugiej strony jak sie czasami poczyta niektore watki, to az sie slabo robi.