Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abrakebabra

mam doła

Polecane posty

mneło pół roku a ja tesknie sa tygodnie ze nie mysle nie wspominam mam swoje zycie dwie prace, przyjaciół, zajecia, ale czasem mi go brauje ma dziewczyne..ale mu sie nie układa śnił mi sie dziś ....ze tez to wszytsko takie popieprzone odzywał sie mnie 2 razy od czasu zerwania, raczej w celu zaspokojenia ciekawosci teraz siedzi na gg i chciałabym zeby sie odezwał http://www.youtube.com/watch?v=6pBAtdm4Xus&feature=related

Gość lilka09
tez mam podobnie.. moj tez teraz siedzi na gg.. eh... ale nic na sile nie mozna robic.. jesli beda chcieli to sami wrocca.. chcoiaz lepiej byloby sobie odpuscic...

Gość luiiiiiizzzzjanna
usuncie numer, tez mi bylo ciezko, ale jest git :)

Gość lilka09
ja usuenlam nr tel. ale ostatnio wyslal mi zyczenia urodzinowe eh...

Gość EL NINKA
nie jesteś sama

Gość luiiiiiizzzzjanna
rok temu spedzalam mile wieczory przy swietle ksiezyca... troszke zimno bylo, latem cieplej, wspomnienia wracaja... kolega nie odezwal sie od zerwania przez sms.... heh... lat 33 pan :)

usunełam nr telefonu..ale znam na pamiec;) gg usunełam ale po jakimś czasie kontakty mi sie importowały znowu i tak zostło...

luiiiiiizzzzjanna mój "zerwał na gg" po miesiacu przeprosil a po 4 sie odezwał zapytac co słyschac

Gość luiiiiiizzzzjanna
eh, mi bylo ciezko, bo jakby nie bylo sie zakochalam... pociesza mnie to, ze wszystkie znaki na niebie i ziemi mowily,ze nie ejst fair... taki niewiadomoczegochcacy... a szkoda... :(