Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do jakiego wieku można założyć

do jakiego wieku można założyć suknię ślubną?

Polecane posty

czy w wieku 34 lat to jeszcze wypada założyć białą suknię, nie jakąś księżniczkowatą ale też nie jakąś bardzo skromną i welon? nie wyglądałoby to dziwnie, powiedzcie co myślicie. to już w końcu nie 20stka.

wypada miec taka jak ci sie tylko zamarzy;-)) jesli lubisz skromneto oki, ale jakby ci sie podobaly inne to tez fajnie;)

Gość a dlaczego nie?
pewnie, ze wypada

Gość etu er5
a co ma wiek do tego ??? kobieto ???

Gość oaasaskaakssaa
jakbyś miała 70 to można się zastanawiac :D ale nie 35 no przestań :)

ale to nie wygląda troche jak stara panna młoda? nie chciałabym być śmieszna, obawiam się, że ludzie popatrzą na mnie i powiedzą "powinna była założyć jakąś garsonkę albo skromną sukienkę" mnie się podobają takie: http://w891.wrzuta.pl/obraz/4IR4h0PuXry/suknie_slubne_02 http://w216.wrzuta.pl/obraz/1ZTvrjRlMfm/suknia_slubna a jeśli skromniejsza to taka: http://w900.wrzuta.pl/obraz/9Ok0qzrASY1/kiecka_slubna_2

to nie są skromne suknie i troche się obawiam ośmieszenia

podoba mi najbardziej pierwsza i trzecia, poważnie uważacie, że w tym wieku wypada taką suknię?

Gość prinzesska27
Oczywiscie ze wypada... To twoj wielki dzien i wiek nie ma tu znaczenia.

Moim zdaniem jak najbardziej, zwłaszcza gdy jesteś panną, nie rozwódką czy wdowa... Poza tym patrząc na teraźniejszą tendencję, to za jakieś 10 lat bedzie normą, że kobiety dopiero w tym wieku bedą wychodziz zamąż :)

uff się rozpisałam :P ale mam nadzieję że wpadnie ci w oko jakiś krój. W zeszłym roku byłam na weselu , para 32 i 39 latek ona w typowej ślubnej że tak napiszę i z welonem. Wszystko ładnie wyglądało.

Gość acha
wypada jak najbardziej, Laryss śliczne suknie zapodałaś, ja jednak darowałabym sobie welon w twoim wypadku:)

dzięki :) z tej strony można znaleźć fajne fasony

piękne są te sukienki, znalazłam sobie już ich stronę i ogólnie oczu oderwać nie mogę ;) dziękuję bardzo!

:):) ja natrafiłam na tę stronę zupełnie przypadkiem ale przyznam szczerze że również zerkam na nią z ciekawością i polecam innym

Gość ertzuiop
powiedzmy tak masz szczupla figure be zastanowienia bierz co ci sie podoba,jestes pulchniejsza pomysl nad kreacja tzn krojem,wszystkiego dobrego

Gość Agentka csi
Kobieto!!! zabrzmialas jak staruszka, do jakiego wieku???? tu nie ma uwarunkowan ze do 25 biala suknia z welonem, do 30 ecri bez welonu a od 35 garsonka. Uwazam ze jak najbardziej wypada zalozyc najpiekniejsza suknie slubna o jakiej marzysz. A swoja droga te propozycje wyzej sa bardzo ladne.

welon to symbol czystości więc się nad nim zastanów;) ja zrezygnowałam z welonu ;)

troche mnie pocieszyłyście i natchnęłyście przyznam szczerze :) jeśli chodzi o welon to ja nie planowałam, chciałam tylko jakoś lekko upiąć ale zostawić tak bardziej rozpuszczone i wpiąć jakieś ładne kwiaty

Gość salianka
Wiek nie gra tu zbyt dużej roli. To przecież Wasz dzień i macie wszelkie prawa, by uczcić go jak Wam się zamarzy (również w kwestii ubrania). Wybierz suknię w jakiej czujesz się komfortowo. Nie kieruj się tym, co inni pomyślą.

Gość nieeeeee
10:44 drzewko82 welon to symbol czystości więc się nad nim zastanów ja zrezygnowałam z welonu symbolem czystości jest wianek na głowie, welon to tylko zwykła strojna ozdoba nic poza tym.

Gość prinzesska27
Welon przestal byc w tych czasach oznaka czystosci.... Kup sobie piekna suknie to twoj slub, twoj wielki dzien.