Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani stonoga 2

nieeeeeeeeeeeeeee uwierzycieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pani stonoga 2

wyobraźcie to sobie ze od wakacji miałam 4 ataki bólu brzucha i żoaldka, byłam za 3 razem u lekarza ( pierwsze 2 razy nie miałam możliwości i sam po 2 tyg przestał boleć) i dała mi tabletki które nic nie pomogły, i znowu 2 tyg mnie bołał i przestał. Tydzien temu znowu miałam atak taki straszny ze sie zwijałam, i poszłam do lekarza, niech mnie skieruje na gastroskopie a ona do mnie mówi, ze BY MI NIE RADZIŁA bo tych pacjentów co wysłała zarażono w szpitalu zółtaczka, ze nie wie co sie dzieje, ale wszyscy sie zarażają, i moge sie uprzeć, ale to na moją odpowiedzialność!!!

Gość prawiczek z warszawy
możesz się też zaszczepić :O

Gość pani stonoga 2
a jeszcze 20 lat temu nie ostrzegali o ryzyku zakażenia się żółtaczką i potajemnie grzebano chorych !!!!!!!!!

Gość pani stonoga 2
to nawet juz badań w tej Polsce nie ma jak zrobić, to po jaką cholere ja płace składki sratki ubezpieczenia i inne pierdoły, jak raz do roku potrzebuje zrobić badanie a i tak zółtaczke w prezencie dostane!

Gość pani stonoga 2
spieprzaj podszywie to jest skandal po prostu. wiem, że mogę sie zaszczepić, ale lekarka mi nawet tego nie zaproponowała. chcesz idz i sie zaraź, nie to siedź i sie zwijaj. Nikogo to nie obchodzi. Co za chory kraj