Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprężynka321

dziewczyna nie chce seksu;/ aseksualna?

Polecane posty

Gość sprężynka321

Taki pewnego rodzaju problem mam, trochę zły temat na to forum, wiem. Taka sprawa poznałem dziewczyną, supredziewczynę. Ogólnie spoko, bardzo ładna. Tylko że... temat seksu. No tutaj ma poglądy inne niż wszyscy, przynajmniej ja:/ Poprostu nie interesuje ją ten temat zupełnie. Mało o tym wie, a naprawdę nie jedna 13 latka już dużo wie na ten temat:/ w szkole nawet uczą... Porozmawiałem z nią o tym delikatnie. Udało się że wszła na jedno forum i przeczytała, że to boli i wiecej wchodzić nie będzie. :( W sumi krótko się znamy, trudno jest jej się ze mną spotkać... Wszystko o mnie wie a ja o niej. I dalej ma obawy... Trochę nie normalne to, ale porozmawiała ze swoją przyjaciółką i już chce się spotkać za jakieś 3 miesiące. Są osoby wrażliwe, bardzo wrażliwe ale ona... Nie chę jej zranić. Bardzo mi się podoba, zależy mi i kocham ją. Ale ten temat jest jakby dla mnie ważny... :/ Mogę nie pić, nie palić, itd. ale to... Nie wiem co myśleć.

Gość Halensa modella
zamiast z Michała Szpaka mogłeś zagadac do Maji :D

Gość sprężynka321
yhhm, ale ona teraz mówi że nie chce i żebym się zastanowił...

Gość gdfgfhggfgfg
ona nie ejst twoją żoną ty glupcze zeby musiala ci d*** dawac. to ze 90% kobiet to szmaty to nie znaczy, ze od kazxej musisz zaraz wymagac bog wie czego, opamietaj sie :O dziewczyny sa glupie ze tak nauczyly facetow, niestety wszystko wina latwych kobiet

Gość po pierwsze jak piszesz
krótko się znacie.. to znaczy ile razy się już spotkaliście? Ile macie lat? Bo z tego co piszesz wyglada, że para dzieciaków z was, ciebie rozpiera tostosteron a ona nie jest gotowa ani fizycznie ani psychicznie. Wygląda na to, że tobie bardziej na seksie zależy niż na niej. Naoglądałeś się filmików i sądzisz, że na 3 randce juz można pociupciać? A o zabezpieczeniu chociaż pomyślałeś czy chcesz od pierwszego razu tatusiem zostać?

sprężynka321 a ta twoja panna jest dziewicą ? czy już sypiała z kims?

Gość po pierwsze jak piszesz
Regres - ty idź kawy się napij, bo chyba jesteś zresetowany od wczoraj. Albo uważniej czytaj co piszą. Bo w każdym temacie wypowiadasz się, jakyś się z choinki urwał. Skoro boi się, że będzie bolało, to co z tego wynika?

nie wczytywałem sie w tytułowy temat po prostu zadałem pytanie ... Będąc aseksualnym czy aseksualną nie można tego stwierdzić nie próbując seksu ani razu !!!! to po pierwsze a po drugie to jest to temat PROWO :D

Gość gdfgfhggfgfg
mnie wkurza to ze te chlopasy są w tych czasach takie wyuzdane i wymagają zaraz seksu i zeby loda robila i moze jeszcze analny co? tylko jakos malo kto pomysli o tym, ze kobieta nie ma obowiązku z nikim sypiac, nawet jesli jest zakochana. a moze to jakas porzadna wartosciowa dziewczyna i cche zwyczajnie czekac do slubu, ale co tam, autor topiku o tym nie pomyslal, bo dla niego to norma, ze dziewczyna musi sie szmacic i tyle, bo jak nie to koneic związku. daj jej spokoj, daj jej szanse na poznanie normalnego, wartosciowego faceta

Gość sprężynka321
Ona ma 15 lat, a ja 16 Jestem niewyżyty i chciałbym już uprawiać seks Chociaż mama mi zabrania i powiedziała, że jeśli wydam kieszonkowe na prezerwatywy to już ani grosza od niej nie dostanę I zablokuje mi komputer żebym już nie mógł grać w diablo