Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprężynka321

dziewczyna nie chce seksu;/ aseksualna?

Polecane posty

Gość sprężynka321

Taki pewnego rodzaju problem mam, trochę zły temat na to forum, wiem. Taka sprawa poznałem dziewczyną, supredziewczynę. Ogólnie spoko, bardzo ładna. Tylko że... temat seksu. No tutaj ma poglądy inne niż wszyscy, przynajmniej ja:/ Poprostu nie interesuje ją ten temat zupełnie. Mało o tym wie, a naprawdę nie jedna 13 latka już dużo wie na ten temat:/ w szkole nawet uczą... Porozmawiałem z nią o tym delikatnie. Udało się że wszła na jedno forum i przeczytała, że to boli i wiecej wchodzić nie będzie. :( W sumi krótko się znamy, trudno jest jej się ze mną spotkać... Wszystko o mnie wie a ja o niej. I dalej ma obawy... Trochę nie normalne to, ale porozmawiała ze swoją przyjaciółką i już chce się spotkać za jakieś 3 miesiące. Są osoby wrażliwe, bardzo wrażliwe ale ona... Nie chę jej zranić. Bardzo mi się podoba, zależy mi i kocham ją. Ale ten temat jest jakby dla mnie ważny... :/ Mogę nie pić, nie palić, itd. ale to... Nie wiem co myśleć.

Gość TEGO NIE DA SIĘ CZYTAĆ
jesteście ze sobą, ale chce się z Tobą widzieć za 3 miesiące? napisz to z sensem, zachowaj jakąś logikę w swoim tekście

Gość kjb
Po ile wy macie lat? i o co chodzi z tym, że się chce spotkać ona za 3 miesiące? to Ty z nią nie jesteś?

Gość sprężynka321
noo to taka dłuższa historia, bo raz się widzieliśmy i teraz tylko piszemy przez gg i sms..

Zaraz kafee idioci ci zaczną radzić, byś ja wziął bez jej zgody czy inne bzdury. Po prostu czekaj. Piszesz, że krótko się znacie, więc może poznajcie się jeszcze bliżej. Bądź cierpliwy, czuły i delikatny. Jesteście młodzi, prawda? Może dla niej nie czas? Nie naciskaj, bo możesz ją zranić.

Gość sprężynka321
mamy po 18 lat, ona mówi że raczej nie do ślubu... mi tam się jakoś nie śpieszy, ale on tym tematem jest niezainteresowana...

Trzy miesiące? Gg? Sms? Olej to co pisałam wcześniej. Piszesz dłuższa historia, więcej opowiesz? Widziałeś ją raz czy dwa i chcesz gadać i namawiać na seks. No, a ja myślałam, że tyś porządny facet. No ale cóż...

Gość sprężynka321
no a jak jest faktycznie jakaś libido zero?

Gość TEGO NIE DA SIĘ CZYTAĆ
ja pierdolę, krótko się znacie, WIDZIELIŚCIE SIĘ AŻ RAZ i Tobie przeszkadza jej podejście do spraw seksu? :o DO KSIĄŻEK DZIECIAKU!!!!

Hej, może po prostu ona tyko udaje? Bawi się tobą? Nie przyszło ci to do głowy? A jak kochasz to czekaj, pewnie chcesz tylko seks i do widzenia, a tu pech.

Ja też nie uprawiam seksu na pierwszym czy drugim spotkaniu z kimś tam. Jestem aseksualna? Lol twój problem jest wręcz irracjonalny.

Gość sprężynka321
@Alidayovi nie jest tak jak mówisz. Jaki seks? hahah;p Później, dużo później, ale zaszokowała mnie trochę mówiąc że jej nie potrzeba, brzydzi, i takie tam