Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alamakotaajamampsa

co sądzicie o mojej sukni?

Polecane posty

Gość alamakotaajamampsa

moja mama powiedziała mi właśnie, że to kopa siana. przykro mi strasznie, mogla choć udać, że jej się podoba:( to JA w niej idę!!!! http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://slubnasuknia.pl/monCheri/10herms-moncheri_d/HERMS%2520-%2520BACARDI.jpg&imgrefurl=http://slubnasuknia.pl/monCheri/10herms-moncheri_d/HERMS%2520-%2520BACARDI.html&usg=__8CX9-yws-iHa0_yUHf03Clu4bAs=&h=675&w=480&sz=89&hl=pl&start=0&sig2=_u_l5gf0Z3I2jBHyv-Vq2A&zoom=1&tbnid=Bk6CGAe_Nd23NM:&tbnh=125&tbnw=87&ei=6HTATbWXIYnRtAbO06zDBQ&prev=/search%3Fq%3Dherm%2527s%2Bbacardi%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1408%26bih%3D675%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=118&vpy=48&dur=155&hovh=266&hovw=189&tx=105&ty=119&page=1&ndsp=42&ved=1t:429,r:0,s:0

Gość jhxysg
a gdzie zdjęcie????????????????????????????????????

Gość swef
dawaj jeszcze raz link

Gość jhxysg
piękna : )

Gość alamakotaajamampsa
piszcie szczerze, ciekawa jestem opinii. ja juz sie nie moge doczekac, kiedy ja zaloze:)

Gość ślub20110721
Oczywiście ja będę miała welon

Gość podoba mi sie
tak;)

Gość nonnnnnn
śliczna

Gość alamakotaajamampsa
ślub20110721 no co jak co ale z Papieża żarty sobie robić. Dorośnij

Gość dfsfg
piękna suknia :)

Gość bride_
Bardzo ładna, dla mamy pewnie zbyt nowoczesna po prostu. Nie przejmuj się, będziesz wygladać pięknie :)

Gość fdffddff
tego typu widzialam ladniejsze i mnie tez nie podobaja sie te strzepienia, bylam na slubie gdzie kolezanka miala ciagle z nimi problemy. A tak w ogole szczescia! :)

Gość Zamiast
Całkiem ładna.

Gość gfcjlkkx
smieszne? moja kuzynka,czyli swiakowa chce taka balowa ubrac;/

Gość bardzo ładna sukienka
mówisz poważnie? ale wiesz to jest świadkowa więc też jest "widoczna" to pewnie chce ładnie wyglądać ale taki zwykły gość może ubrać taką pół-weseleną co by nie było sukienkę? nie wygląda to troche dziwnie?

Gość kalamary z oceanu
alma....................dla mnie bezguscie,wyglada jak z pralki wyciagnieta:(moje zdanie i kolezanek

Gość bardzo ładna sukienka
nieprzypominają za bardzoślubnej żeby ją ubrać? nie chciałabym, żeby ktoś pomyślał, że robię wszystko, żeby odwrócić uwagę od panny młodej

Gość facet 31lat
Mi się ta ostatnia najbardziej podoba,ta niebieska to w ogóle kicz a ta druga też nie za bardzo. Pisząc gościa macie na myśli gościa weselnego,nie gościa w sensie faceta?

Gość salianka
Suknia to kwestia gustu (ja akurat nie trawię falbanek, zwłaszcza w takiej ilości). Twoja mama mogła być delikatniejsza wyrażając swoją opinię. Ale TO przeciez TWOJA suknia - i Ty masz się czuć w niej wspaniale :)))

Gość prinzesska27
Jesli jestes wysoka i nie zaokragla to bedziesz napewno bedziesz piekniec wygladac.

Gość Lady Mia
Właśnie, to Twoja suknia, Twój ślub i Twój dzień!!!!!!! Ty sama masz się w niej dobrze czuć, Tobie ma się ona podobać, a jeśli mama ma jakieś "alee"....niech zachowa je dla siebie. Miała swój ślub i swoje pięć minut? Nie wykorzystała ich? To już jej problem. Chyba jesteś już dorosła, nie?? ;)

Gość przyszła żona Krzyśka
mam podobną, zakochałam się w niej jak tylko ją ubrałam... ale po kilku godzinach mialam juz obawy, czy na pewno spodoba sie przyszlemu mężowi i rodzinie... ale - tak jak piszą dziewczyny - wazne, ze nam się podoba

Gość przyszła żona Krzyśka
post powyżej - przecudna suknia ;) masz może jakieś zdjęcie "swoje"? bo wiadomo że na modelkach i po ustawianiu i oświetleniu, o "fotoszopie" nie mówiąc, te suknie wyglądają zwykle zupełnie inaczej ..