Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgfvrgfvrt

Moja kobieta jest infantylna.!!!

Polecane posty

Gość tgfvrgfvrt
najwieksza roznica miedzy nami jest taka ze ona chce mieszkac na wsi..nie wiem jak tpo pogodzimy...Pochodzi z miasta ale chce wies..Ja ogladam mieszkania i domu w warszawie albo w okolicach a ona w jakis dziurach..niewazne jak dojedzie do pracy o tym juz nie mysli.Mysli o tym ze chce miec kozy kury konie psy koty...nawet rozwalajaca sie chatka to moze byc ale wies..i stodola..koniecznie stodola bo lubi sie kochac w stodole:O

Gość tgfvrgfvrt
niby wiem ze doniczego mnie nie zmusi i na wies nie pojdziemy ,bo mimo wszystko ma w decydujach kwestiach ulegly charakter mimo dzieciecej upartosci ale dziwnie sie czuje wiedzac ze to co ogladam ja nie cieszy i nie dogadamy sie wtej kwesti

Gość po ziemi toczy się toczek
Wg mnie rozwiązaniem może być wyjeżdżanie do gospodarstwa agroturystycznego co jakiś czas. Mają psy, kury kaczki, koty, kozy... No dziecinna dziewczyna ale urocza. Bądź facetem z głową na karku. W związku ważne są kompromisy.

przykro mi to mówić // ale otworzyłem poradnik medyczny i znalazłem - to jest upośledzenie psychiczne // rzuć ją póki czas - po co ci idiotka? znajdź Normalną :)

Gość po ziemi toczy się toczek
chyba tgfvrgfvrt poszedł spać;)

Gość jkfjrbj
ona ma FANTAZJE! ty jestes sztywny jakbys kij polknal, nie doceniasz jej, nie potrafisz sie wyluzowac zameczy sie przy tobie nudziarzu :(