Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndsjkndfskjnfwj

czemu się czepiacie po kolei wszystkich lasek z kafe?

Polecane posty

Gość ndsjkndfskjnfwj

tu jest zawsze niemiła atmosfera. jak o cos zapytać, wyżalić się zaraz cię z błotem zmieszają. jak nie mają po kim pojezdzic, to rzucaja tematem o Jennifer, albo dziewczynie portugalczyka itd. nie widzicie jacy jestescie nudni i żałośni? musicie mieć straaasznie niskie poczucie wartości, że tylko takie pojazdy wam pomagają...

a po mnie jak kiedys jechali:P zycia tu nie mialam;) zlapia ofiare i nie ma litosci

Gość geqwyrgeyw
Dzieki temu jest tutaj zabawnie:D

Gość ndsjkndfskjnfwj
czy takie zabawne? codziennie to samo? ze dziwka, ze ma ciapatego? no nie zauwazylam ze to smieszne. ja rozumiem zartowac z roznych rzeczy. ale po raz 100 wyciagac na wierzch ze ktos jest utrzymanką swojego faceta? co w tym zabawnego? a mało tego te wszystkie rzeczy są ostro podkolorowane. jak ktos raz zazartuje, ok moze i smieszne ale za 100 razem to jest na prawde nudne. zebyscie chociaz wymyslili cos oryginalnego.

Proszek, widzialam dzisiaj, ze jestes niesamowicie madra, swietnie Ci poszlo rozwiazanie megaprostego równania z matematyki. :O:O 🖐️

Gość geqwyryw
Proszek do prania. Mam dla Ciebie propozycje seksualna nie do odrzucenia...

Gość ndsjkndfskjnfwj
wlasnie dlatego sie nie zaczernie. nie widze sensu innego jak ten ze nie beda sie pode mnie podszywac. a jako ze mnie to bawi nie raz- to niech bedzie.

Gość geqwyryw
"ale po raz 100 wyciagac na wierzch ze ktos jest utrzymanką swojego faceta?" Wtedy mozna albo plakac, albo smiac sie...

Gość a dlaczego autorka
to DZIEWCZYNA ORTUGLACZYKA :O nie masz hipokrytko ( to słowo chyba znasz bo w portugalskim , którym tak swietnie operujesz także występuje:P) odwagi zeby występowac pod czarnym nickiem ?

Gość ndsjkndfskjnfwj
a dlaczego autorka ja dziewczyna portugalczyka?? po pierwsze nie naleze do osob ktore dzielą się swoim prywatnym zyciem na forum nie wrzucam zdjęc, nie "obnazam"sie tu z problemów ( a jesli juz to rzucam 1 problem nie dopowiadając szczegółów z życia). znacie mnie z różnych niców. jestem też jednym z podszywów. czy nie mam odwagi zeby sie zaczernic? nazywaj to jak chcesz, ja nie widzę sensu występowania tu jako jedna znana wszystkim osoba. do tego używam innych miejsc w sieci, portali typu fb, a nie marnych for.

kiedys im przejdzie :) mnie to bawi nawet a ich wkurza naszczescie sa tez normalni ludzie z ktorymi mozna na spokojnie porozmawiac ja nie bede sie tlumaczyc juz nigdy wiecej, jak ktos chce cos wiedziec to niech sobie wyszuka moje wypociny ludzie lubia robic z igly widly.. hehehe i nie ja zakladalam ten temat, nie pisze na pomaranczowo, nigdy! zakoduj to sobie! no ale fakt jak sie znajdzie osoba o odmiennym zdaniu do Was to zaraz gadacie ze autorka jestem ja :) gratuluje pomyslowosci :)

Gość ndsjkndfskjnfwj
z toba dziewczyno portugalczyka gadałam kiedyś o psach;)

Gość geqwyryw
"nie ja zakladalam ten temat, nie pisze na pomaranczowo, nigdy! zakoduj to sobie" A czy mozna to pozniej jakos odkodowac??