Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet a golenie....

CO FACET POWININ GOLIĆ ???

Polecane posty

Gość Facet a golenie....

Czy uważacie, że facet powinien golić cokolwiek poza twarzą? Właśnie dowiedziałem się, że golenie włosów łonowych jest jak najbardziej na miejscu, choć zawsze myślałem, że jest to nie męskie... Jak sami robicie lub wasi partnerzy? A może nie jesteście zbyt bujnie owłosieni i problemu nie ma ? PS. Ja mam włosy na nogach, brzuchu (taka ścieżka), trochę na rękach i od kilku lat coraz więcej, choć wciąż nie za dużo na klatce, no i oczywiście jak każdy łonowe i pod pachą :)

Gość 19cm stali
ja gole wory na zero - mojej niuni lepiej robic laske, tak mowi. zarost łonowy przycinam maszynka na 5 mm taki mily meszek ale nie łyso i nie zarosniete.

Gość 19cm stali
pachy na 3mm

Gość ktjadmg.a
A ty debilu ustawiasz na maszynce 3mm czy 1.boże jaki ciulek

Gość ygtyf
Co za idiotyczny temat

przede wszystkim pachy! Moim zdaniem mężczyzna powinien dbać o siebie tak samo jak każda kobieta!

Gość egtsdsdf
Pachy i okolice intymne chociaz przycinac troche jesli nie golic na zero choc ja preferuje ogolone pachy:)

twarz i włosy na plecach ( jesli ma :P:P) reszte lepiej przyciąć zeby nie wystawały krzaczory, ale nie golic:O

Gość TYLKO TWARZ
TYLKO TWARZ !!!!!!!!!!!!!!!! RESZTA GOLENIA JEST U FACETÓW ASEKSUALNA !!!!!!!!!!!!!!

Gość olivkaaa
włosy łonowe obowiązkowo, pod pachami powinien przycinać ale nie golić! no i jak koleś ma dużo włosów na klacie to to nie jest fajne... przynajmniej dla mnie. :)

Gość TYLKO TWARZ
OLIVKA - DOROŚNIJ I ZAJMIJ SIE FACETEM A NIE KENEM ( LALECZKĄ )

Gość olivkaaa
do tylko twarz każdy ma swój gust... ja osobiście nie lubię tego i już. facet też powinien dbać o siebie a nie chodzić zarośnięty jakby był z epoki kamienia łupanego..

Gość edwfr
ja z pępka skubię włosy

każdy lubi co innego.. :D mi nie przeszkadza jak jest na dola gładko, ale czasem ...raz na jakiś czas lubię jak coś tam jest... pachy tak, twarz i to chyba to wszystko ... :D

Gość KOBIETY SĄ NIEZDECYDOWANE
REASUMUJĄC KAŻDA KOBIETA LUBI WŁOSY GDZIE INDZIEJ U KOCHANKA, WIĘC KONKRETNEJ RADY NA TEN TEMAT NIE MA. BO PRZECIEŻ BLONDYNKA, NIE JEST BRUNETKĄ - TO TAK JAK BY ZAPYTAŁ, JAKI KOLOR WŁOSÓW LUBIĄ U SIEBIE - ŻADNA CI NIE ODPOWIE, BO SAMA NIE WIE - TAKIE SĄ KOBIETY - NIEZDECYDOWANE !!!

Gość seven heaven ogladam wlasnie
facet powinien golic pachy!!! oraz przycinac wlosy lonowe

Twarz oczywiscie. Ale niu musi golic calkowicie, tylko np. tak:http://www.apetogentleman.com/wp-content/uploads/2010/03/robert-downey-jr-in-sherlock-holmes-grooming.jpg oraz okolice penisa, jajuszek itp. - obowiazkowo. Nie ma nic gorszego niz wlosy w buzi przy robieniu lodzika! Pachy mozna podcinac,zeby wielkie kepki nie wystawaly, albo golic - jak kto woli. No i jak facet ma sporo owlosienia na plecach to jakies woskowanie by sie przydalo.

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Moim zdaniem nic poza zarostem na twarzy.. :) _______________________________________________ Podpisuję się :)

Gość Facet a golenie....
up

A ja przycinam włosy pod pachami i łonowe i w dupie mam czy się wam to podoba. Ważne że mi się podoba.