Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiony_Drań

proszę o radę i pomoc

Polecane posty

Gość Zagubiony_Drań

Szanowni, żeby napisac poniższe słowa musiałem się upic - jakoś wtedy mam więcej odwagi...:( moja krótka historia: 4 lata temu poznałem kobietę. Byliśmy ze sobą dwa lata. Nie byłem dla niej najlepszy: olewałem, nie pokazywałem że mi zalezy, zajmowałem się sobą, ona była dodatkiem.....zostawiła mnie a ja oszalałem! prosiłem , płakałem, żebrałem żeby tylko wróciła - ogólnie robiłem z siebie błazna i idiotę! wróciła ale po 3 miesiącach znowu odeszła. wtedy odwaliło mi maksymalnie: dzwoniłem do niej 10 razy dziennie, byłem jej szoferem, kelnerem - robiłem wszystko żeby wróciła. Sytuacja taka trwała 2 lata - ja się poniżałem - ona miała to w tyłku. W końcu odpuściłem, poznałem inną kobietę. Wtedy ta poprzednia zaczęła dzwoni, mówi że jednak kocha i chce wróci..... Nowa kobieta zakochała się we mnie, powiedziała mi że jest ze mną szczęśliwa.....jednak wyczuła że kontaktuję się z byłą. Błagam Was wszystkich pomóżcie: nie wiem co robic: z jednej strony chyba kocham moją ex, ale z drugiej NIE CHCĘ KRZYWDZI TEJ NOWEJ!!!! z jednej strony wiem że moja ex będzie cierpie, ale tez wiem że jezeli wróce do ex, złamię życie obecnej..... obecna domyśla się o co chodzi, i wprost mówi mi jak jest.....:( co mam zrobic?????????????? błagam o radę!!!!!!!!!!!

Gość exy exy
Skoro miała w tyłki to ja bym na twoim miejscu zostawiła. Nie wchodź 3 raz do tej samej rzeki. Z niektórymi babami tak jest że jak olejesz i odejdziesz to wtedy one zaczynają się płaszczyć tak jak ty to wcześniej robiłeś...

zadaj sobie pytanie - czego bys sobie nie wybaczyl: zostawienie bylej czy obecnej? co by cie tak naprawde zranilo: brak kontaktu z byłą czy obecną? jak odpowiesz sobie na to pytanie bedziesz o krok do uswiadomienia sobie czego tak naprawde chcesz w zyciu bo jak narazie widze ze sam nie wiesz czego chcesz :-?