Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geesarts

szukam książki !!! romans historyczny, POMOCY

Polecane posty

Gość geesarts

hej wszystkim... czytałam kiedyś pewien romans. rzecz działa się w Anglii, zaczynało się chyba na przyjęciu, była tam dziewczyna, która właśnie przyjechała z Ameryki, potem okazuje się, że w poszukiwaniach swojego brata (chyba na polecenie ojca), który, jak się potem okazało był uzależniony (chyba) ... pomaga jej jakiś koleś, który kiedyś w Ameryce był rewolwerowcem i zabijał na zamówienie... i żeby ocalić coś tam i złapać złoczyńcę, postrzelił właśnie tą dziewczynę (ona wtedy była małą dziewczynką) chyba w ramię... i oni się spotykają na tym balu, i jeszcze, bardzo istotne, ona była ruda... i była bardzo żywiołowa :D bardzo proszę o pomoc, bo kompletnie nie pamiętam ani tytułu ani autora... pozdrawiam, Gee :))

Gość AlkaLalka
Connie Brockway "Niebezpieczny mężczyzna". Jedna z moich ulubionych :)

Gość Ostryga(ch)
nie czytałem :classic_cool:

Gość mrrrrrr3241
Heidi Rehn "kobieta z bursztynowym amuletem" Rudowlosa pięknośc Magdalena pracuje jako felczerka w taborze cesarskich wojsk. Wkrotce zapala wielkim i odwzajemnionym uczuciem do Erika. Ale to zakazane uczucie, bowiem ojcowie oojga byli kiedyś śmiertelnymi wrogami. dzieje się to w zamęcie wojmy trzydziestoletniej. Niebanalna i ciekawa. POLECAM:):)

Gość cbhvjhdf
a dlaczego nie możesz ściągnąć z chomika?

Gość asikasikaasik
własnie nie wiem, moj komp sie buntuje wiec jesli ktos ma ebooki i zechc sie podzielic bedzie mi milo

Gość asikasikaasik
chetnie sie powymieniam tymi ktore mam :) moze ktos zainteresowany?

Gość gość
Witam Was! Mam pytanie. Może ktoś zagląda tu jeszcze i pomoże mi w znalezieniu książki, bo nigdzie indziej nie mogę znaleźć podobnego forum. Dawno temu czytałam książkę o dziewczynie, mieszkającej samotnie w lesie i księciu, który był podtruwany, nie wiem, czy przez służbę, czy przez rodzinę, przez co stawał się coraz bardziej agresywny. To raptem marne urywki, które pamiętam, ale może któraś z Was będzie wiedzieć o co jaką książkę mi chodzi.

Gość gość
Mam prośbę ;)) jakieś 2 lata temu wpadł mi w ręce romans... nie pamiętam autora ani tytułu pamiętam , ze to historia jednego z trzech braci Iana, ma dwóch braci Duncana, i Daniela, Ian nosi inne nazwisko niż jego bracia , chyba zaczyna sie na B jakby ktoś cos wiedział to dajcie znać ....

Gość opanka
Tutaj http://ksiegarnia.pwn.pl/Ksiazki/Romans,2196950,k.html jest bardzo duży wybór romansów. Może znajdziesz to, czego szukasz. Mają tam wiele różnych pozycji w dobrych cenach. Plusem jest to, że można tam zrobić kompleksowe zakupy.