Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati.kielce

Dojazd do pracy.

Polecane posty

Gość pati.kielce

Witam, rozważamy z mężem kupno domku na wsi. Wciąż tułam się po wyjanetych mieszkaniach... W naszym mieście nas nie stać,ale znaleźliśmy 35 km od nas i rozważamy przeprowadzkę. Ja nigdy nie dojeżdżałam dalej niż 10 km i trochę się obawiam. Czy 35 km do dojazdu to jest dużo? Obojem mamy prawko i dobre auto, fakt, że ja nigdy nie jeździłam,ale chyba najwyższy czas. Domek nie jest na odludzi;) Doraździe

jeden samochód na dwie dojeżdżające osoby to malo a jak będziecie zaczynac albo kończyć o różnych godzinach? to jedna osoba zostaje bez transportu

a co do odległości... ja dojeżdżam codziennie 50 km dużo zależy od tego, jaka droga, ile skrzyżowań po drodze, czy mniej więcej z tej samej strony miasta masz wjazd i pracę bo u mnie dłużej czasem jest przejechac na drugą stronę miasta, niż dojechac do jego granic dlatego specjalnie szukałam mieszkania w tej części miasta, z której jeżdżę do pracy bo ja mam odwrotnie - pracuję na wsi, mieszkam w mieście

Gość cvdfvbftgrbrba
dacie radę, 35km to nie jest dużo, sporo osób tak dojeżdża, ale drugi samochód to jest mus!

ja tez mam dojazd...ale komunikacja swietnie dziala wiec majac nawet dwa auta ja zawalam metrem...nie mam problemu z parkingiem i moge w spokoju dopic poranna kawe w drodze do pracki...

Gość xymenica
meiszkam w duzym miescie a do pracy mam 22 km, maz ma 7, ale pracujemy w calkiem roznych czesciach miasta i godzinowo tez sie czasem rozmijamy, takze dwa autka mamy, maz tym lepsiejszym a mi kupil takiego "graciaka" tylko na dojazdy:)) wszytsko idzie pogodzic, a dla spokoju we wlasnym domku to hcyba warto:))

Dojeżdżam do pracy 40 km codziennie myślę że to za daleko , i tak 7 lat jeżdżę zajechałam prawie drugi samochód koszty kosmiczne nie wiem czy warto czasu dużo zmarnowanego ja osobiście nie polecam .