Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oceńcieee!

Moje foto do oceny w skali 1-10!

Polecane posty

Oceńcieee! O nie, nie, nie chciałam cię rozbierać yyy.. rozbrajać.. :) Wydajesz się w porządku babka. Jaki masz kolor oczu?

Koktajl Mleczny. -> no właśnie mało naturalnych a potem kobieta boi się pokazać bez makijażu facetowi bo tak naprawdę wygląda inaczej niż tak jak ją facet widział.

Gość Oceńcieee!
Mam oczy oliwkowe... Choć to zależy od oświetlenia. Jeśli go brak, widać ciemny kolor oka. Tak, test robiłam przez internet, ale prawie 30 zł zapłaciłam... :| Było 40 pytań.

no właśnie mi o to tylko chodziło... :d o to czy za to zapłaciłaś.. jak dla mnie całym podsumowaniem testu na inteligencje była właśnie ta końcówka :D

Levviatanku ale mi chodziło o włosy, mało która ma naturalny kolor włosów. Ale co do makijażu to też masz rację. Dlatego ja się nie maluję, tylko tak jak autorka trochę oko tuszem ;) No ale są kobiety które muszą się malować bo bez makijażu wyglądają okropnie.

Gość Oceńcieee!
Możliwe... Ale Ci z niby-darmowymi testami też oszukują... Jest napisane za free, a na końcu pojawia się komunikat o treści: wyślij sms na nr... itp. Ależ Koktajl, ja nie mam nic przeciwko rozbieraniu, tylko bez świadków. :d Sam na sam to co innego. :p

to z makijażem odnosiło się też do koloru włosów ;] facet szuka rudej a potem się okazuje że to brunetka

ja znam kilka rudych lasek.. takich rudych fajnych.. ale każda niestety jest pofarbowana... najczęściej na blond, bo się wstydzą swojego koloru włosów.. :)

Kiedyś u mnie na osiedlu mieszkała ruda dziewczyna, dużo młodsza ode mnie. Miała piękne, lśnące rude włosy prawie do pasa. :)

Gość OgnisteSpaghetti
Ja jestem z natury ruda, mam taki miedziany kolor, blada cera, kilka piegów, które gdzieś sie chowają ;] ale na pewno nie pod toną makijażu, oj nie! Zdjęcia nie wstawiłam jeszcze, bo jestem tu nowa tirlidam tirlidam! ;)

OgnisteSpaghetti -> podasz swój adres? :P Koktajl - gorzej jak znajdę dopiero za 40 lat :P

Gość masz bardzo ładną twarz i oczy
ale kolor włosów zdecydowanie do Ciebie nie pasuje.... Ja proponowałabym obciąć do końca szyi albo na boba i przefarbować na blond (nie musi to być od razu platyna, ale jakis odcien blondu)

Leviatan ty znajdziesz nie martw się ;-)🖐️ autorko nie umiem oceniać ale masz ładną twarz tylko fryzura nie pasuje

Gość wrrrw
Normalna dziewczyna. Na pewno bym zmienila kolor wlosow bo w ogole do Ciebie nie pasuje.

koneicznie inny kolor włosów jakiś delikatny brąz może

tak jak setunia pisze - coś z brązów ale nie ciemny bo cię będzie postarzał

Gość OgnisteSpaghetti
Sprawdź sobie pocztę ;] -->Levviatan

Gość Oceńcieee!
Też miałam na osiedlu koleżankę o rudomiodowych włosach, z pięknym złotym połyskiem, trochę blada cera, piegi, za to wysoka i zgrabna. Z wiekiem zapuściła włosy(ma do dziś gęste loki do pasa), zrobiła sobie cieniutkie pasemka blondu, malowała się tylko tuszem do rzęs, zmieniła styl na bardziej kobiecy. :) A co do rozbierania, to wiem, że jesteś kobietą. :d Idzie się domyślić. :) Nie mówię, że nie, bo też mam partnera. Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. :d

a mi się podobają rude tylko wątpię żeby do mnie pasowały

Oceńcieee No to już wiem skąd Cię znam, mieszkałyśmy na jednym osiedlu razem z tą rudą :) A tak serio to przypominasz mi moją znajomą której już długi czas nie widziałam. Oho, wiedziałaś, że jestem kobietą i takie propozycje? No, no. :P (ciiiiii, umówimy się później przez maila) ;)

Koktajl -> może dobrze -> pytanie tylko kiedy. z tego co kojarzę twoja fotkę (o ile nie pomyliłem nicków) to dobrze ci w tym kolorze który na niej miałaś ;) Ognista -> odpisałem ;)

Levviatan ;) coś się święci, czuję to :D Oceńcieee a zaglądasz tu czasami na forum? Zarezerwuj swój nick, internautko. I zostań z nami :D