Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokojowo nastawiona

ciekawe pomysły na urządzenie pokoju dziecięcego

Polecane posty

Gość pokojowo nastawiona

proponuję, żebyśmy dzieliły się tu pomysłami, jak niedużym nakładem sił i kosztów przekształcić zwykły pokój w dziecięce królestwo my zrobilismy tak pokój miał jasne zółte sciany - dokupiłam dużą puszkę niebieskiej farby i małą słonecznej zółtej, mielismy tez resztki białej mniej więcej w połowie pokoju namalowalismy falistą nieregularną linię - powyżej pomalowalismy niebieskim, poniżej mazie ciemniejsze zółte nanoszone gąbką i mamy afrykanskie wydmy :) na niebie białe chmurki do tego naklejki scienne z allegro z zyrafą, słoniem, palmami itd całkowity koszt około 320 zł (180 za naklejki i 140 za farby) i dwa dni przyjemnej roboty

Gość wuuuuuuuuuuuuuuwu
ja kupiłam gotową tapetę rózową we wrózki z takim jakby brokatem bo się miejscami błyszczy i juz :)

Gość ta jasne............
tu są tylko tematy kto ma po porodzie wiadro i dlaczego, jak załatwic cesarkę, jak ubrac dziecko, co lepsze, słoiki czy nie i jaki kolor ma miec kupa o pokojach nikt nic nie powie, nie łudź się :P

Gość ja nie daje bo mam alergika
w leroy merlin sa rewelacyjne tapety dla dzieciakow z nowoczesnym subtelnym motywem jelenia i lasu. firma nazywa sie: a.s. creation tapeten, a model w oryginale: fairyland (w leroyu nazwali go po swojemu: forest). jest to zielono biala tepeta winylowo-fizelinowa i do niej jest bordiura w podobnym kolorze tylko z dodatkiem brazu i niebieskiego. jak znajde to wam wkleje zdjecia. ja wlasnie sie do niej przymierzam.