Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam pomóżcie

Facet ciota - jaki to facet?

Polecane posty

Gość błagam pomóżcie

Bardzo Was proszę o opinię, bo chyba pozabijamy się z mężem :( Dla mnie niektóre jego zachowania są mega ciotowate i mu o tym mówię, on wtedy zaczyna mnie wyzywać od takich i owakich i mówi, że jestem pierdolnięta... później się godzimy, a później znów kłótnia. Co ja mogę z tym zrobić, że niektóre z jego zachowań wydają mi się łajzowate?

Gość czy wy tez.................
dla mnie ciota to taki ktory jest slużalczy i traci szybko nerwy

dla mnie ciota to taki który boi sie wziąć z życiem za bary i unika odpowiedzialności za swoje zachowanie... to jest mega ciota:P :D

facet ciota to facet bez własnego zdania tzw pantoflarz Służalczy i potulny jak baran idący na rzeź To facet bez "jaj i ikry" a co za tym idzie mdły i nudny

Gość zlossssssssnica
ciota jest ten co nie dba o kobietę ; widzi tylko siebie w związku ; zachowuje się chamsko;olewczo zdaje się na kobietę we wszystkim, jest mało męski, itd... ciot jest w cholerę na tym świecie ;-)

Gość loylaloy
facet ciota to taki jak cream

Gość zlossssssssnica
ciota to też ten co spoczywa na laurach i nie chce mu się robić :) boże, ile by tu wymieniac, mogłabym w nieskończoność :)

Gość błagam pomóżcie
Z wyglądu ludzi go odbierają jako męskiego, ale... dla mnie jego łagodne i takie mało stanowcze usposobienie zdradza sposób chodzenia, to jak siedzi mi się nie podoba, łazi np. z podwiniętą nogawką i nawet sobie z tego sprawy nie zdaje albo z "wywaloną" na wierzch kieszenią. Niesamowicie mnie to drażni i nie umiem sobie z tym poradzić. Przez to niszczymy sobie życie, nie mówiąc już o związku :(

Gość Zygmunt Ciota-Sapieha;)
Nietypowe nazwisko to jeszcze zaden powód do śmiechu ,na honor co za typki tu siedzą...!? :)

Gość też mam problem
z akceptacją męża :o

Zadaj sobie wiec pytanie z jakim zycie wolisz? Ciota czy twardzielem. Ciota powie Ci ze zaldnie wygadasz, zrobi to o co poprosisz, przytulu, wezmie prace jaka zycie mu da-byle bysie kase mieli,powie prawde. A twardziel? Nie prawi komlpementow, robi czesto to na co ma ochote nie liczac sie z Twoim zdaniem. Nie do kozdej pracy sie nadaje, czesto kreci i klamie. Ciota tooo ten z ktorym zycie moze byl latwiejsze sadze.... Wystarczy nad "Ciota" troszeczke popracowac a da sie. Z twardzielem nie zrobisz za wiele....to On jest najmadrzejszy, wydaje mi sie.

Gość cioty kkk
Slugusy bez swojego zdania

Gość To nie wiesz
idiotko za kogo wyszlas? Nagle po ślubie sie zmienił? Taa jasne :o

Gość ottaviani
Dla mnie ciota= lamus=dużo gada, mało robi Przykład z tamtego tygodnia: siedzi facet z dziewczyną w pokoju, współlokator woła go żeby wypili z nimi, on, że nie. Po chwili jego koledzy głośno jadą po nich i po tej dziewczynie (oni to słyszą), że są tacy i tacy. po 10 minutach idzie z dziewczyną do nich i jak gdyby nigdy nic piją z nimi. To jest przykład cioty.

Gość tytus romek i atomek
po slubie ciezko jest miec swoje zdanie jesli nie chcesz pojsc z torbami

Gość gość
Mój facet też jest Ciotą ale nie mowie nic mu o Tym bo się wstydzę najbardziej denerwują mnie jego zachowania gdy mówi strasznie zdrobniale dla niego większości rzeczy to "smutne" "przykre" lub " sympatycznie" denerwuje mnie tez gdy on czegoś nie zrobi bo Mamusia jego na to nie pozwala lub tego nie lubi to jest mega żenujące a ma 25 lat.

Gość nowariatka
Oo nienawidzę takich facetów ! Albo uzala się nad sobą albo nie potrafi czegoś zrobić.. Kobiety też nie obroni.. Co do czego to ucieka. Zero ambicji.. Chcesz to sobie nim sterujesz. Masakra . Ale w sumie z takim życie łatwiejsze.. Oczywiście jak go sobie wychowasz

Gość Misiok
muszę przyznać, że po przeczytaniu tego wątku kompletnie nie rozumiem kobiet. Z jednej strony jak wymagamy by kobieta była kobieca (lubiła gotować, chciała mieć dzieci itp) to zło, faszyzm, średniowiecze itp. Jednocześnie jednak wymagacie by facet był męski, inaczej p***a, c***a, "rzuć go natychmiast moja droga". Nic nie rozumiem..

Gość gośćAnon
Kochana mój Janek jest taki sam :( niby jak sie kochamy to prawdziwy facet ale lubi jak go smyram po anusie i nie moge mu odmowic co zrobic ?