Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewka23x

moja sukienka,co myslicie?

Polecane posty

Gość Zamiast
Dość przeciętna- niczym się nie wyróżnia.

Gość assssssssaaaa
mi sie w ogole nie podoba - odpustowa

taka 'bazarowa', no chyba ze to wina kiepskiego zdjecia

chodzi o fason bo zdjecie jest dosc kiepskiej jakosci a ona jest wykonana z takiego ladnego delikatnego materialu

Gość egtsdsdf
Nie podoba mi sie zbyt strojna ale kazdy ma inny gust powinna sie tobie podobac:)

Jak dla mnie straszna i odpustowa, ale to Twoj slub i Twoja kiecka :-)

jak nie będziesz miała koronki takiej jak na zdjęciu to mi też jakoś w ogóle nie podchodzi ta suknia...

Gość nieeeeee
strasznie przeciętna. Suknia jednak musi mieć to coś w sobie a w takiej to idzie co 3 do ślubu w małych miejscowościach (nie obrażam tutaj nikogo bo sama jestem z małej miejscowości) ale po prostu nie podoba mi się to. Nie wiem dlaczego dziewczyny chcą na ślubie wyglądać z takim przepychem, ok ślub planują mieć raz w życiu ale bez przesady.

bez urazy ale te sukienki są tragicznie wykonane. Moja znajoma miała praktycznie identyczną na ślubie to wiem o jaki materiał ci chodzi ale niestety to nie TO.

Gość racja zgodzę się
są tragicznie wykonane. Tu nie chodzi o to aby nie wiadomo jaką kasę wydać na materiał i suknię ale na sam rzut oka widać że to jakaś pani zdzisia szyje na "wzór" jakiejś tam z internetu. Ta twoje i te wszystkie inne wyglądają jak materiał nie trzymający się kupy ani dupy sorki ale poszukaj może czegoś innego jest tyle ładniejszych sukienek i na pewno nie drogich

Gość jeśli możesz
to szukaj dalej.

nie wiem skad takie opinie ale to mzoe wina zdjecia bo rzeczywiscie jest fatalne ta sukeinka jest wykonana z dobrego materiału nie swieci sie jest to lekki materiał i ogolnie cala sukienka jest lekka bardzo ona mi sie podoba a ja jestem niska i szczupla i dobrze mi w tego typu sukienkach tandetna no niew iem czy taka tandetna nie am tysiaca falbanek tiuli itp jest raczej delikatna szkoda ze Wam sie nie pdooba bo mojej rodiznie i znajomym bardzo sie spodobala

Gość goldcot
Zdjecie, zdjeciem, ale dla mnie za duzo na niej wszystkiego. Wole skromniejsze. Ale wszystko to rzecz gustu