Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Sprzedam różową nokię 6111!

Polecane posty

Kto chce nokię? :D Dodam, że dla użytkownika kafeterii, który kupi moją Nokię, gratis moje zdjęcie w pamięci telefonu - które będzie mógł dożywotnie wystawiać na tymże cudnym forum! :classic_cool: To świetna okazja! :classic_cool:🖐️ LINK: http://allegro.pl/show_item.php?item=1596316714 Zaśmiecam, bo już zakładałam ten sam temat, ale gdzieś go zgubiłam :o

No, za stówę to i kilka sprzedam :D Matura jakos poszła ;) Co prawda, nie będę miała zbyt wysokiego wyniku, bo dowalili Granicę(a było na próbniaku i w ogóle sobie jej nie przypomniałam przed maturą :D), ale nie jestem załamana :P

Jestem już wkurzona :o :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość no jak?
:D:D kupiłabymm kurfa! ale róż mi nieleży : )

Gość schemat boleborzanski
ja chyba tak, tylko powiedz czy muzy mozna suchac? jest jakis kabelek do niego? ma blutuf?

"Blutuf" jest, oczywiście. Jest radio, ale niestety pamięć wewnętrzna nie pozwala na wgranie dużej ilości piosenek. Mogłabym dorzucić słuchawki. W średniej kondycji, ale sprawne :)

Gość schemat boleborzanski
to sory ale nie 🖐️

Gość no jak?
ja Ci mogę podnosić a pateczką sie nie przejmuj, wmowila sobie,ze jest bogata i kazdy Polak jest biedny :)

Gość lolllll
takiego badziewia juz nikt normalny nie nosi noś ja ty

Gość lolllll
badziewie ,,fuu jak mozna takie cos nosic,,w zyciu bym go nie wyjeła jakby ktoś do mnie dzwonił...chcesz sie pozbyć trupa???