Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfg

matura z polskiego

Polecane posty

Gość sdfg
turalna - sma tekst z siebie nie byl trudny, ale pytania zagięły. trzeba bylo wypsiac dw atakie cos tam językowe z przykaldami, tot eog nie zrobiłam ani nie ruszalam. tak samo wyznaczniki spojnosci tekstu -.- a granicy nie przeczytalam, lałam taka wodę, pomylilam nazwisko, zamiast zbiembiewicz to ziembowic znapisalam, ale moze na min bedzie....

Gość haja
ja nie wiem czy mozna bylo pisac w brudnopisie teoretycznie pisalo, ze nie podlega ocenie.. ale jesli ktos wyraźnie zaznaczyl, ze to ciag dalszy to moze nie bedzie problemow. Ja sie nie wypowiem.. zapytajcie kogos ze szkoly najlepiej na pewno sa nauczycielki, ktore sprawdzaja tez arkusze i sa egzaminatorami.

Gość haja
Edyciak były dwa wiersze do porowania, ale niestety ja Ci nie powiem jakie, bo nawet nie czytalam tylko polecialam od razu do Granicy.

Gość haja
Bardzo jestem ciekawa odpowiedzi do testu ze zrozumieniem.. bo mi nie poszedł za kolorowo. Kiedy to będzie w necie no:(

Gość maturalna....;;;;;
ja też poległam..a na próbnych byłam jedną z lepszych...

Gość wiesz, jak na mój gust
w wyjątkowych sytuacjach! jeśli sprawdzający widzi, że praca jest tego warta, a nie jeśli ktoś lał wode bezsensu wiem, bo byłam na kursie dla sprawdzających jako obserwator :O więc wiesz, milcz:O

Gość sdfg
a ja tak samo jak haja. w ogóle tmaty były dla mnie beznadziejne, juz wolalam ta zdazyc przed panem bogiem co bylo rok temu. szczerze to liczylam na jakas dzume czy potop a tu prosze, jedyna lektura ktorej nie rpzeczytalam:)

Gość sdfg
iesz jak na moj gust - zamknij sie bo sie blaznisz. czy ja napsialam gdzies ze to JA PISALAM W BRUDNOPISIE? napsialam ze zajelo mi to 4 strony a było jeszcze 2 wolne czy jakos tak więc ty milcz błaźnie , tempa strzało.

Gość maturalna....;;;;;
a więc OBY NAM DOBRZE POSZŁO!!! MOŻE NIE JEST TAK ŹLE JAK NAM SIĘ WYDAJE!!! JUTRO MATMA..;(

Gość sdfg
maturalna - szczerze to ci powiem ze po dzisiejszym dniu to juz zwątpiłam w cudowne oświecenie, nawte uczyc mi sie juz nie chce na ta matme, wali mnie to wszystko jak mam wahania co do polskiego.. eh

Gość haja
Kurcze a jak wam to czytanie ze zrozumieniem poszlo? bo mnie powaliły niektore pytania:(

Gość maturalna....;;;;;
Boję się, że źle zrozumiałam tekst..i chyba, źle mi poszedł..

Gość Ewelia
Pisałam trochę poniżej wyznaczonego miejsca i mam nadzieje że to ocenią? tak napisałam że proszę o to