Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajamibaja

Jak schudnąć po trzydziestce?

Polecane posty

Gość bajamibaja

?

Gość AhmedMahmuudBinLaden
tak samo jak po 20stce

Gość tak jak i przed
:-O dieta i ćwiczenia

Gość bajamibaja
no na pewno nie tak samo jak po 20,bo metabolizm jest juz zdecydowanie gorszy

Gość khagern
a po co ci chudnac po 30?? no chyba ze masz spora nadwage

Gość lalusiaczek12345
hooya sie znasz nie zryj tyle i po sprawie

Gość ala kkkt
Ja sie odchudzalam jak mialam 26,schudlam w mgnieniu oka.Po 30stce mi sie troche przybralo(mam32),odchudzam sie juz pol roku i gowno po mnie widac,choc jestem na diecie i cwicze:o Pogodze sie chyba z faktem ze juz taka przy tuszy zostane do konca:o

Gość bajamibaja
lalusiaczek12345 zapewniam cie ze "nie zre tyle" ile myslisz A skoro ty znasz sie na tym tak dobrze,moze dasz mi jakies rady?...

Gość bajamibaja
khagern a dlaczego nie? :)

Gość masakraaaa
ja nie wiem od czego mi brzuch rośnie i ogólnie tyję, bo mało jej na codzień, może nie zawsze zdrowo, ale tez nie to że fast foody...chyba ostro mi się metabolizm pogorszył i przede wszystkim za mało ruchu...

Gość masakraaaa
a mam prawie 30 lat...

Gość grzybieeeeeee
Ruch ruch ruch,i jeszcze raz RUCH!!!!!!!!!!!!!!!

Gość masakraaaa
a i to jedzenie wieczorami, mnie gubi, mogę cały dzień nie jeść, albo mało, a wieczorem bym jadła...

Gość bajamibaja
ja mam 31,nigdy nie mialam problemow z waga,a jesli juz zdarzylo mi sie przytyc to bylo to niewiele.A teraz sie cos stalo ze mna kurde,przytylam(no zapuscilam sie niestety),myslalam,ze sp[okojnie sobie schudne i bedzie ok,a tu niespodzianka niemila...:(

Gość bajamibaja
mam do zrzucenia 15kg:o

Gość bajamibaja
masakraaaa tez mnie wieczorem ciagnie do lodowki:o

Gość masakraaaa
mi to po maturze powoli przybywało, ale te 2, 3 kg jak przytyłam, to nawet było ok, bo trochę za chuda byłam... teraz ma do zrzucenia max. 10 kg, może nie tak dużo...

Gość ja po 20 tce mialam problemy z
waga ciągle :o Po 30-tce robiłam z nią co chciałam tzn chudłam ile chciałam, a wczesniej było cieżko Teraz mając 36 lat, mam najlepszą fogurę w zyciu, zero cellulitu i jestem szczęsliwa... To czy i ile sie chudnie zalezy od motywacji, nie od wieku...

Gość masakraaaa
wiem wiem, wcale nie tak łatwo nawet kilka kg zrzucić...jak sobie pomyślę jak bym wyglądała jakbym na codzień jadła takie typowe tłuste obiady z 2 dań, to aż strach....

Gość masakraaaa
Oj różnie, mi chyba brak regularnego większego ruchu źle robi i czuję, że metabolizm już nie ten ;)

Gość masakraaaa
zamierzam biegać, ale wiadomo ciężko tak reagularnie, tzn. ja tak mam...

no nie wiem czy tak trudno jak sie chce jeść i lezeć to pewnie tak, bo samo nie zniknie Ja w sumie po 30-tce zrzuciłam 17 kg, waze 51( w liceum najmniej wazyłam 55) no i do tego połtora roku temu rzuciłam po 18 latach palenie.... Jak sie tylko chce to nie ma problemu:)

Gość masakraaaa
Mi nie zależy na wadze 50 kg przy moim wzroście 165 cm, w moim wieku, to uważam że za mało, kiedyś tyle ważyłam i wyglądałam na wychudzoną, no ale miałam naście lat, więc wiadomo inaczej to wygląda...jakbym ważyła te 55-57 kg plus dobra kondycja, to bym była zadowolona...

Gość udddcz
ja po 20 tce mialam problemy z samo chcenie nie wystarczy i nie zgodze sie z tym ze wiek nie ma wplywu na odchudzanie.Ma i to ogromne. bajamibaja wez sie w garsc i przez caly miesiac,dzien w dzien cwicz regularnie,a zobaczysz jakie beda efekty

Autorko, co jesz i w jakich ilościach? Ile czasu dziennie poświęcasz na ćwiczenia?

Gość masakraaaa
ja po 20....a możesz napisać co jadłaś, jesz, że chudniesz?

mówię o sobie, a w moim przypadku, w "młodości" nie udało mi się zrzucić ani kilosa - tylko tyłam... Natomiast kiedy po 30-tce postanowiłam schudnąć, zrobiłam to bez problemu- -pierwszy raz w zyciu Potem było tylko lepiej, bo stawiałam sobie kolejne cele (ujędrnienie ciała, likwitacja celluitu itd...) i mogę spokojnie powiedzieć, ze ciało mam takie o jakim w wieku lat 20-tu i paru wzwyż mogłam tylko marzyć...

Gość masakraaaa
moja waga w tym momencie jeszcze tragedią nie jest, odpowiedni ubiór i wyglądam szczupło, no ale jestem tak na granicy i boję się że z wiekiem będzie mi jeszcze przybywać i teraz nawet jakbym 5 kg zrzuciła, to by było dobrze...

Jesli chcę schudnąć to jem 5 posiłków dziennie, chleb tylko rano i tylko ciemny, ostatni posiłek, nawet późnym wieczorem jest tylko białkowy nie słodze, słodyczy zero, nie jem ziemniaków, makaronu, ryzu, kaszy... 4 razy w tygodniu maszeruje godzinę na biezni pod górkę (tłuszcz topi sie w oczach), do tego robię na siłowni brzuszki i pośladki oczywiściie siłownie odwiedzam cały czas, nie tylko jak chce chudnąć...