Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YesAllIn

Dlaczego kobiety nie golą cipska kiedy nie są w związku?

Polecane posty

piczkaxxxxxxxxx taa, te super "zadbane" zwykle mają problem z higeną., cipsko wygolone szkoda ze nie umyte wez sie nie kompromituj tymi mądrościami :O

niedouczonych prostaków ,ha ha ty jestes za to inteligentna oceniając zasób wiedzy ludzi po jednym poście :classic_cool: ja gole najpierw z włosem na sucho , potem na mokro z włosem i na koniec pod włos , 15 min i po robocie , tez mi problem

"taa, te super "zadbane" zwykle mają problem z higeną., cipsko wygolone szkoda ze nie umyte wez sie nie kompromituj tymi mądrościami " ha ha ha rozwalasz 🖐️ juz wiem do których ty należysz 🖐️

ok 15 min razem z pachami, gole się regularnie bo cały rok chodzę na basen... to jest jak mycie zębów .. no chyba, że ktoś nie myje zębów ;)

spokojnie bez nerwów, rozmawiamy o włosach na cipce :)

Gość helga33333
Przecież przy goleniu maszynką można się zaciąć... Ja bym się bała.

"ok 15 min razem z pachami, gole się regularnie bo cały rok chodzę na basen... to jest jak mycie zębów .. no chyba, że ktoś nie myje zębów" no właśnie :classic_cool: a ty co sie tam plujesz to ci powiem ze jak oceniasz ludzi po tym co sądzą o goleniu cipska to jesteś debil 🖐️

jakieś leniwe jesteście, jak przychodza do mojego gabinetu dziewczyny i na fotelu z ogromną czupryną, od razu twierdzę, że albo leniwe bo to wręcz brak higieny taki busz!! i trudny do utrzymania w czystości, bo im dłuższe włosy tym i mocz obecny i bakterie, a jesli ma kobieta przycinać to co za różnica czy obciąc mniej lub bardziej, nie musi być cała wygolona ale tak, b y chociaż majtki nie odstawały i nie wystawały włosy zza gumki, rozumiem ciężarne ale jak przychodzi do mnie 20 latka, współzyjaca z chłopakiem to nie zazdroszczę mu pieszczot oralnych takiej,

Gość ja golę..
co 2-3 dni zarówno cip..kę, jak i pacy czy nogi,z nieogoloną czułabym się jak z nieumytą...tak się przyzwyczaiłam, goliłam obie nawet 2 dni przed porodem, aby nie wyglądać jak małpa, chociaż nie łatwe to było z dużym brzuchem...podobnie od faceta wymagam tego samego...nie lubię włosów na klacie, na brzuchu i na pe...sie, nigdy nie zdecydowałabym się na oral, gdyby facet się nie ogolił....

nie odosc ze nieuk to jeszcze nie umie czytac ze zrozumieniem nic mnie nie obchodzi czy sobie golisz czy nie , ale wypowiedz np. ta :"bo im sie nie chce golić psiochy i dlatego wymyślają teorie ze to bariera dla bakterii " świdaczy o Twojej kompletnej ignorancji 🖐️ helga a dlaczego miałabys sie zaciąc ? trzeba ostrożnie i nową zyletka

żyletką ? raczej maszynką .....najlepsze są jednorazówki

np. ta :"bo im sie nie chce golić psiochy i dlatego wymyślają teorie ze to bariera dla bakterii " świdaczy o Twojej kompletnej ignorancji A CO NIE JEST TAK ?:D dobra nie ośmieszaj się bo miało być bez odbioru "inteligencie " 🖐️

1"piczkaxxxxxxxxx taa, te super "zadbane" zwykle mają problem z higeną., cipsko wygolone szkoda ze nie umyte wez sie nie kompromituj tymi mądrościami " 2."bo im sie nie chce golić psiochy i dlatego wymyślają teorie ze to bariera dla bakterii " świdaczy o Twojej kompletnej ignorancji powiedz mi alfo i omego czym sie różni mój osąd od twojego ?

Enfant no co ty? badź miła ... to tylko luźna wymiana poglądów

niech mi powie jak taka mądra czym sie różni moja opinia na temat tych nieogolonych od jej opinii na temat , jak to napisała "zadbanych " ? no w sumie to chyba tym ze ona pierwsza zaczęła pierdolic głupoty w stylu "wez sie nie kompromituj " a sama lepsza nie jest hipokrytka :D