Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojjjeee się

INFEKCJA POCHWY podczas ciąży

Polecane posty

Gość bojjjeee się

witajcie jestem w 27 tyg ciąży 3 tyg temu mój lekarz stwierdził że mam infekcję i przepisał mi gyno - femidalol skończyłam je już brać ale mam nadal żółte upławy i czuję pieczenie I teraz zaczęłam się martwić czy taka infekcja szkodzi maluszkowi ?

to musisz jeszcze raz iść do lekarza, bo najwyraźniej globulki nie pomogły, infekcja może być groźna dla dziecka i może spowodować przedwczesny poród, dlatego zgłoś się jak najszybciej do lekarza, a przed wizytą możesz się podmywać roztworem tantum rosa-złagodzi pieczenie

Gość bojjjeee się
właśnie i tu mam problem ponieważ moja gin dopiero będzie 25 maja nie nie mam pojęcia co w takiej sytuacji mam zrobić ? czy mam pójść do innego lekarza ? chodzę na usg do jej męża ale on mnie przecież nie zbada jeśli powiem o infekcji

Gość mam ten sam problem
Mnie również dopadło jakieś cholerstwo infekcja grzybicza, było wszystko ok, ale teraz swędzi jak cholera. Globulki wcześniej pomogły miałam spokój, ale mam jakiś nawrót:( Strasznie mnie to stresuje, boje się o maleństwo. Wizytę mam za kilka dni, oby dobrał coś odpowiedniego. Ja jestem już po 30 tygodniu.

Gość bojjjeee się
A co ja mam zrobić w swojej sytuacji ? Mam pójść do innego lekarza ?