Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwwwwwwwa

czy w publicznym szpitalu moge poprosić o.......................................

Polecane posty

Gość iwwwwwwwa

gastroskopię pod narkozą? nie bedą robić problemów?

Gość pole kapusty
chyba bedziesz musiała za nią zapłacic, ja robiłam prywatnie i z narkozą, ale powiem szczerze, że koleżanki nie wspominają źle tradycyjnej gastroskopii:) głowa do góry:)

Gość iwwwwwwwa
wiem ze bede musiala zaplacić. Ale czy tak od ręki mi zrobią tą narkoze???? ja jestem straszną panikarą i musze mieć ta narkoze

Anastezjologa będą musieli sprowadzić... Pozatym to nie takie straszne tylko na początku ma się odruch wymiotny, i tak znieczulają cały przełyk.

Gość otóż to anestezjolog
nie wiadomo czy będą mieli pod ręką anestezjologa, a jak i tak musisz dopłacić to nie lepiej zrobić prywatnie? Chyba że masz już termin w miarę bliski, ale pamiętam jak mąż chciał zrobić, to fuksem mu się udało na nfz, bo akurat ktoś zrezygnował i raczył powiadomić przychodnię, a tak to by czekał ze 2 miesiące. Ja miałam dwa razy bez narkozy i dało radę, tylko było mi tak głupio z powodu odruchu wymiotnego, że się popłakałam i przepraszałam pielęgniarkę asystującą, że się śliniłam :D