Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamachlopcazospa

Ważne pytanie o ospe!poradzcie mi!!!

Polecane posty

Gość mamachlopcazospa

Mamy 7 dzoeń ospy,jest tego coarzto mniej, smaruje pudrem,we włosach też,nie umiałąm patzreć na te włosy i jego swędzenie wiec umyłam mu wczoraj wloski,spłukałam dodatkowo nadmanaganianem, tym razem posmarowałam fioletem,bo juz go nie sedzi jak na początku,okazało sie ze w jeden dzień jest taka róznica!zastanawiam sie czy teraz nie smarować i na ciałku tym fioletem?chyba to szybciej przechodzi moim zdaniem.. ten puder to tylko wlepial sie we włosy,czy wy smarowalyscie całe cialko fioletem?dodam ze są strupki.

Gość zroznicowana
Ja zadnymn fioletem nie smarowalam ,nie wiem nawet o jaki fiolet Ci chodzi :) Malo tego moj synek nawet tym plynnym pudrem nie dawal sie posmarowac,wiec naprawde bardzo malo byl smarowany i tez ladnie wszystko przyschlo a blizny nie ma zadnej,a musze dodac ze wysypany byl strasznie mial roczek jak sie ospa od siostry zarazil.

Gość Ja nie smarowałam fioletem wog
Wogóle... Tylko każdą kropeczkę płynnym pudrem dodatkowo dawała małemu do picia syrop Sanosvit Calcium i tyle... Z zaleceń lekarza bezwzględnie stosowałam się tylko do 2 tygodni siedzenia w domu a kąpałam małego codzienie tylko bardzo delikatnie i starałam się jak najmniej moczyć kropki :]