Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

dopadla mnie bieda nie mam co nawet zjesc

Polecane posty

mam 30 lat zylo mi sie dobrze zajmowalem sie nieruchomosciami mam piekny dom dobre auto a teraz skonczyla mi sie kasa nie mam klijenta na kupno dzialki mam dwa grosze w portfelu nie jem juz drugi dzien jestem teraz u matki matka sie do mnie nie odzywa robi sobie obiad dla mojego ojczyma i dla brata przyrodniego na dole w kuchni czuje zapachy a mnie boli juz zoladek ze nic nie jadlem i nic nie zjem zaraz bede musial uciekac bo brat przyjdzie i nie będę mogl korzystac z kompa nie wiem co zrobie rozwozilem po okolicy cv ale zero odzewu nie wiem co sie stanie bede musial cos jesc na chwile obecna pije tylko wode z kranu zeby zapelnic zoladek

Gość Moulin Rogue
8/10

Gość maturks4
Bidulek! Dom, samochód i grosza oszczędności?! To ty taki konik polny jesteś. Świerszczyk niemyslący...

Gość ciotka dobraa raaaaaaddddaaaa
piotrku co ty masz za matke? zycze ci zebys znalazl prace a wtedy slowem nie odezwij sie do tej wstretnej matki.

Gość dorapandora84
nie wiem co Ci napisać, ale też często bywam w takiej sytuacji, wiem jaki to ból, jak człowiekowi jest wówczas przykro, kiedyś przez miesiąc jadłam po dwie kajzerki dziennie po 19gr i tylko tyle, chętnie bym się z Tobą podzieliła jedzeniem, nie napiszę Ci co mam w lodówce żeby Ci przykrości teraz nie robić:( zostało mi trochę dobrych rzeczy po urodzinach, a skąd jesteś jeśli mogę wiedziec tam mniej więcej?

Gość szrek785
jenni chodz sie szybko bzykniemy spadnie Ci cisnienie. zdejmij majteczki

Gość dorapandora84
aha głowa do góry, będzie dobrze

wiele ludzi robi sobie jaja .ja mialem wszystko ustabilizowane mozna bylo powiedzec ze wiele osob mowilo ze jestem bogaty mialem prace ktora stracilem zylem ze sprzedazy dzialek pieniadze sie skonczyly zostalem sam w nowym domu do matki przyszedlem pod pretekstem ze czegos nie zabralem wiec sobie siedze na gorze w domu korzystajacz komputera maloletniego brata przyrodniego ja poszedlem w zapomnienie kiedy sie wyprowadzilem czekam az znajde prace mam studia dwa zawody moze cos znajede moze sprzedam jakas dzialke za grosze jestem z mazowieckiego 40 kilometrow od warszawy okolice grodziska mazowieckiego

Gość wart pac pałaca...
Nie możliwe, żeby tak rządzić, żeby mieć 2 grosze przy duszy. to idź puszki pozbieraj i sprzedaj. Dlaczego mama nie da Ci jeść? Jak zarobisz, oddasz jej, odkupisz, odwdzięczysz się. Fakt, nie ma obowiązku cię już utrzymywać, ale żeby nie dać jeść? A poprosiłeś ją? Może nie ma pojęcia, że ty taki biedny i głodny jesteś.

Gość ja tam głownie
nie wiem na co czekasz, opchnij cokooolwiek, z dnia na dzień 'bogacz' nie moze od tak po prostu nie miec środków do zycia,na to powinno zapowiadać sie juz szybciej,co za tym idzie trzeba było mysleć przyszłościowo.

Gość dorapandora84
daleko, ja z małopolski, rozumiem Cię, masz jakiś znajomych? pożycz parę złotych, pracę na pewno znajdziesz tego Ci życzę z całego serca. Ludzie jeżeli nie byli w takiej sytuacji zachowują się bezdusznie. Pomyśl sobie w jakiej jesteś dobrej sytuacji, masz studia, masz już jakieś doświadczenie, żyłkę w interesach podejrzewam że też, tylko teraz jest ciężko w tym kraju, będzie lepiej, musisz to przeczekać. Masz ten plus że do większego miasta masz nie daleko, ja mam tyle samo do Krakowa i jeśli była bym praca która by chociaż pozwolila mi na dojazdy i jedzenie zarobić (nie mówię już żeby się ubrac itd.) to na pewno bym się nie wahała tylko z takiej oferty skorzystała. ale jak na razie muszę sie borykac z moimi kłopotami jak z nich wyjdę to uderzam na kraków i szukam pracy, tez zajmuję sie handlem i też mi nie poszło, mówi sie trudno, ale już mam plan na kolejny biznes jak odłożę jakiegoś grosza. Pozdrawiam

tak to prawdac nie myslalem, myslalem ze znajde prace albo sprzedam dzialke dopadl mnie kryzys kazdemu sie tak moze zdarzyc .fakt moge isc do matki prosic ale ja nie umiem brat jest w domu jego wola na obiad a mnie nie zawola nie umiem sie przelamac

Gość dorapandora84
ehhh jak bym siebie widziała, nie łatwo się przełamać, ja tego nie zrobiłam, wolałam te bułki jeść, ale cóż taka już jestem, a laski nie masz żeby Ci pomogła?

napisalem do kolegi pozyczy mi 50 zlotych bardzo sie ciesze ze bede mogl zrobic sobie zakupy

Gość dorapandora84
no widzisz, jestem ciekawa co sobie za to kupisz, umiesz gotować?

umiem dobrze gotowac a nawet uwielbiam to moja pasja .teraz musze rozwaznie je wydac napeno kupie sobie pieczywo .ziemniaki zeby zrobic sobie zupe cos wymysle tak bardzo sie ciesze

Gość ale prowokacjaaaaa
ehh

Gość a ja Ci radzę tak
słuchaj skoro masz dom to może wynajmiesz komuś pokój czy dwa z dostępem do kuchni czy łazienki, sprzedaj auto , albo jakiś mało potrzebny sprzęt

Gość dorapandora84
to fajnie, może jakieś jajka, mąka, na naleśniki, ziemniaki na placki ziemniaczane, za 50zł możesz cuda wyczarować jeśli lubisz gotować, ja wszystko bym teraz oddała za ziemniaki z cebulką i kefirem mniam

tak dam ogloszenie zeby komus wynajac pokoj w mojej okolicy buduja trase wiec jest wielu chetnych na wynajecie pokoju a trzy pokoje mam puste czesciowo umeblowane z dostepem do lazienki i do kuchni

Gość dorapandora84
czyli głowa do góry, będzie dobrze, nie jedna osoba pozazdrościła by Ci takiej sytuacji w której Ty jesteś. za pewne sam do wszystkiego własnymi siłami i rozumem dochodzisz, i dla tego tez nie chciałeś swojej mamy o nic prosić, pewnie macie konflikt

dziekuje za wsparcje psychiczne jade zrobic zakupy bo z glodu mnie sciska.pozdrawiam