Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noga z polaka

Na ile procent liczycie z dzisiejszej matury?

Polecane posty

Gość panna_mloda_xD
trzeba napisać petycje do ministra edukacji z zażaleniem że matura w tym roku była za trudna i po co robią takie rzeczy . Zamiast podnieść liczbę zdanych matur zaniżają to tym co wymyśla jakiś dureń lub frustrowany człowiek. Kto jest za zapraszam do podpisania petycji którą zaraz wstawię ;D

Gość albenetka
Albo ja jestem jakaś dziwna, albo nie wiem co- ale jak dla mnie ta matura była naprawdę łatwa i kompletnie nie rozumiem rozgoryczenia większości- chociaż się staram ;) Ja tam uważam, że z 85% powinno być :)

Gość studentka polonissstyki
ale żałość :D mogli wam jeszcze dać życiorys Ziembiewicza, tak jak dali Jasnorzewskiej :D byście mieli łatwiej. Czy Wy cokolwiek czytacie?

Gość kasia199992
Wlasnie w internecie pojawily sie dzisiejsze arkusze z jezykow obcych - najprawdopodobniej wrzucili je ludzie ktorzy wczesniej wyszli z matury wiedzac ze im sie nie uda.... zdjecia robione telefonami komorkowymi ale niezle widoczne. Matura 2011 jezyk angielski , jezyk niemiecki, jezyk francuski, jezyk rosyjski. ciekawa jestem czemu sa tutaj rowniez arkusze rozszerzone - skad oni to mieli!? http://www.fileserve.com/file/Agujbm8/5maja_2011matura_jezyki_obce.rar