Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjunkkknkn

21 LETNIA MATKA - to już koniec wszystkiego?

Polecane posty

Gość hjunkkknkn

czy to już koniec życia towarzyskiego juz bede samotna zawsze? jestem po rozstaniu....

Gość domiimi
Dziewczyno...to dopiero początek ! I wcale nie złym sensie, dasz sobie radę a na samotnosc nie jestes skazana :) http://wolnapolska.pl/index.php/Tworczo%C5%9B%C4%87/2011050413869/znakomity-i-wstrzsajcy-film-pokazujcy-czym-jest-aborcja/menu-id-230.html

Gość yes to prawda
teraz bedziesz zmieniac osrane pieluchy,siedziec po nocach twoje zycie towarzyskie sapdlo do 0 :D

Gość bachor to nie cud
dziecko to kula u nogi...teraz twoim zyciem towarzyskim będzie beczący dzieciak,osrane pieluchy,kolki i karmienie cycem jak dojna krowa

Gość efedrynaaaa
ja urodzilam majac 20 lat, moze mialam pecha ale wszystkie kolezanki sie ode mnie odwrocili, zadna nie odwiedzala i nikt ze mna nie chcial trzymac. z ojcem dziecka nie mieszkam, nie jestesmy razem, placi tylko alimenty i odwiedza swojego synka. teraz moje dziecko ma 7 miesiecy i moje zycie polega na opiekowaniu sie nim, utrzymuja mnie rodzice.... :/ na studia nie poszlam, chco chcialam, ale zaszlamw w ciaze. przychodzi do mnie czasami jedna kuzynka lat 28 co ma juz dwoje dzieci i sasiadka lat 33:/ tak to zyje jak kura domowa, samotna, nieszczesliwa i moim oknem na swiat jest internet. gdybym byla chociaz ladna, moze bym kogos znalazla za pomoca netu, ale jestem brzydka, mam spora nadwage (83 kg) rozstepy po ciazy.... czuje ze nigdy nie wyjde z tego domu, nie poznam nikogo