Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w myslach sie gubie

Przyszedl sms do z oskarzeniem o romans do mojego meza

Polecane posty

Gość w myslach sie gubie

Nie wiem co robic- poradzcie.. Jak w temacie- dostalam sms (nr meza) niby od meza babki, ktora niby bzykal... Nie mozna sie dodzwonic na ten nr. Hest wylaczony ciagle. On=maz mowi, ze nawet nie zna nikogo o tym imieniu ktore podano w smsie, ale znal jego nr ten ktos i imie.. co zrobic, jak dowiedziec sie czegokolwiek/ Macie pomysly?

Gość w myslach sie gubie
pomozcie, bo zwariuje...

Gość takapani
ja miałam podobnie dostawałam telefony i sms a raczej mój mąż dostawał od jakiegos faceta ze mój maż związany jest z jego żoną troche to zagmatwane ale pewnie wiesz o co chodzi.. mój oczywiście się wypierał ze nie zna tych osób nie wierzyłam mu ale przyjełam to ze spokojem i co się okazało? ze pomylili numery telefonów!

Gość ja kiedys wysyłałam
takie sms przypadkowym osobom dla jaj :D moze ktos podobine i trafiło na Cb

Gość w myslach sie gubie
w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam

Gość w myslach sie gubie
no wlasnie wyglada to dziwnie, bo my wieksza czesc czasu razem spedzamy wiec raczej nie mialby nawet kiedy cos na boku krecic i raczej nie podejrzewam go o to. Sadze raczej ze ktos sobie jaja robi...

Gość w myslach sie gubie
podszywie- prawie trafiles/as :) on czasem budzi mnie w nocy w wiadomym celu (ha go tez;) ), ale po czole akurat nigdy mnie jeszcze nie stukal :D

Gość takapani
daj spokój głupi zart i tyle

Gość pietja
ja tak zrobiłem wysłalem sms i innego telefonu na swój że moja żona mnie zdradza, miałem już pewne dowody przeraził mnie jej spokój i opanowanie nie znałem tej kobiety mojej żony 21 lat razem przyznała się do jednego incydentu w hotelu teraz jest koszmar w moim mózgu i zyciu czy wybaczyć bo dalej ją kocham

Gość w myslach sie gubie
no to wspolczuje... Ja tez z bratem robilam kiedys takie jaja wiec wiem ze to sie zdarza ;)

Gość w myslach sie gubie
no i pietja- jesli ja kochasz to wybacz, sprobuj..

Gość mial kto wiecej takie przypad
ki?

do mnie kiedyś zadz babka i się drze że jak nie przestanę jej nękać tel to zgłosi sprawę na policję :) tłumaczę babie że jakaś pomyłka a ona dalej swoje że mam jej kitów nie wciskać bo wie że to ja dzwoniłam :D:D

Gość eetamm
e tam sms ;) Dwa dni temu, obudzil mnie domofon , odbieram - a tu mi jakies babsko krzyczy" ty dziwko zostaw mojego meza w spokoju " hehe kopare zbieralam z podlogi ;) podlecialam do okna - a tu babina po 50 - taa lecialam na jej meza ->pomylila mieszkania :D z mezem mielismy ubaw caly dzien :)

Gość zalewajkaajkaka
Miałam gorzej. Kiedyś z nudów wysłałam do męża smsa (z numeru startowego), że jak natychmiast nie zostawi mojej żony w spokoju, to chłopaki z nim odpowiednio pogadają. Mąż nic mi nie powiedział, że dostał dziwnego smsa, przestał zostawać w pracy na nadgodziny. Jego zarobki nie zmalały ani o grosik. Zgłupiałam. :O