Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfdjfkdj

Nie odbiera !!

Polecane posty

Gość kfdjfkdj

Jest w pracy , jednak ma nocki.Rozmawialismy przez telefon po 10 rano...potem powiedział , ze idzie spac, bo jest zmeczony...mowil aby zadzwonic o 18...dzwoniłam...nie odebrał...martwie się,boję przeciez zaraz wchodzi na nocke , wiec dlaczego sie nie odzywa:(

Gość no jak?
nie przesadzasz?daj mu troche luzu.

Gość kfdjfkdj
kurde juz miałam z facetem taka sytuacje,ze bylo wszystko ok a nagle przestal sie odzywac...skonczyl ze mną przez internet zostawił poprzez milczenie...dlatego teraz tak panikuje:( po prostu bylismy umowieni na 18 :(a tu cisza...

Gość kfdjfkdj
up:(

Gość sevilia
na pewno zadzwoni, nie panikuj. Wiem co przeżywasz bo zanim zamieszkałam z facetem trzepałam gaciami za każdym razem jak nie odebrał telefonu czy nie odpisał na sms

Gość kfdjfkdj
jeszcze nie oddzwonił:(

Gość kfdjfkdj
Nie trzymam go na smyczy...broń Boże...po prostu jak pracuje, to mamy rzadki kontakt...no i sie umawiamy na dana godzine aby mogl odebrac...sam mowil abym zadzwonila o 18, bo wtedy juz nie bedzie spal po nocce i bedzie mogl porozmawiac,wiec zadzwonilam...a tu cisza:(

Gość sevilia
spokojnie, wiem, że to masakra dla Ciebie, aż czuję to co czułam w podobnych sytuacjach...a dzwonisz ty do niego? może zaspał albo coś i po prostu nie miał czasu zadzwonić a teraz w pracy nie może...

Gość ue56i5
ale czym Ty sie martwisz? Myslisz ze może ktos sie do niego włamał i go zamordował? Czy może wyskoczył po fajki i wpadł pod autobus? Bo moim zdaniem najpewniej odsypia,nie wyspał się do 18 i śpi dalej.

Gość kfdjfkdj
zadzwonił ! maja awarie w pracy i zbudzili go wczesniej , dlatego nie odbieral powiedział, ze wszystko ok i zdzwonimy sie jutro bo dzis juz nie da rady:D dziekuje Wam wszystkim za wsparcie !!

Gość sevilia
wkurzają mnie posty typu "nie trzymaj gio na smyczy". Rok wstecz też zakłądałam podobne tematy i to samo mi pisały weź olej je autorko. Ciekawe czy one byłyby takie spokojne na Twoim/moim miejscu... To jest zwykła troska i ja Cię rozumiem bo ja pamiętam tę niepewność, ile się obeczałam cały dzień jak nie dzwonił a wieczorem się okazywało, że bateria mu siadła a raz zgubił telefon...

Gość dawnej ośmioklasowej szkoły
i find this difficult to masturbate to... :(

Sevilia, ja tez jestem w zwiazku i wiem o czym mowie. Nikt nie lubi sie meldowac, to jest w pewnym sensie ograniczanie wolnosci Ja tez nie zawsze odbieram telefon bo np. nie moge albo mam wyciszony. Nie ma co robic z tego afery

Gość sevilia
no widzisz :D

Gość sevilia
Szpilki na Highlands ale co innego dzwonić co 5 minut a umówić się na daną godzinę, weź Ty też nie przesadzaj. Przecież ona nie chce żeby się meldował tylko się umówili na 18 a że nie odebrał to się dziewczyna martwi, to normalne...

Gość kfdjfkdj
ale ja mu nie robie afer:D Kochane on ma kupe wolnosci,naprawde...panikuje tylko tutaj:Praz mi sie zdarzylo, ze zapomnial tel i przez caly dzien nie odbierał ...dzwonilam z 4 razy, ryczalam, totalna panika...:Oeh...nie moge dopuszczac do takich sytuacji ale to wina mojego eksa ktory zostawil mnie poprzez milczenie:(

Gość kfdjfkdj
dokładnie tak jak pisze sevila, dzwonilam raz bo bylismy umowieni...rano sam zadzwonił...jak jest w pracy dzwonie tylko raz;)wiem , ze jest zajety..nie kaze mu sie meldowac...po prostu gdy sie umawiamy i nie odbiera zaczynam panikowac...dlatego,ze sie martwie...

Gość kfdjfkdj
ale to bylo raz jedyny...wiem , ze wtedy przesadzilam, wyciagnelam wnioski wiecej nie popełnie tego bledu z wydzwanianiem...no cholercia,taka jestem...zaraz mam najczarniejsze wizje przed oczyma...jak juz wspomnialam to przez eksa...