Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zszokowana

Reklama PKO z Majewskim.....KOMPROMITACJA!!

Polecane posty

Gość jestem zszokowana

Czy nie wydaje wam sie ze te reklamy kompromitują bank z wielka tradycja? Zastanawiam się kto wpadła na pomysł aby robic sobie az takie jaja i wziąść do reklamy majewskiego i nakręcić te durnowate reklamy?? Ludzie kochani to jest bank i jesli oni tak nas traktują to ja rezygnuje z ich usług! Nie wiem kto mogl podjac tak głupią decyzje....

Gość jestem zszokowana
przeciez w pko najwiecej oszczednosci maja starsze osoby z uwagi na to ze ten bank jest od zawsze i maja przeswiadczenie ze daje im gwarancje...i teraz co te starsze osoby musza czuc gdy ogladaja takie reklamy??kiedy ktos kpi z ich pieniedzy??

Gość Na szczęście już dawno
zdupcyłem z PKO :classic_cool:

starsze osoby umierają , o to chodzi .. trzeba wziąć skądś nowych klientów , a dla nich ten bank jest skostniały

Gość jestem zszokowana
rozuemim gdyby to były reklamy lodów, biedronki,lidla....ale banku????i to z wieloletnia tradycja ktory istnieje dzieki temu ze ludzie czują sie pewnie trzymajac u nich pieniadze???nie no ludzie to jest najglupsza decyzja odnosnie rekmay jaka kiedykolwiek widzialm:-(

Gość iiiiiiiiiiiiiiio
Popieram -reklamy przegówniane i o niczym.

piszesz, ze te reklamy to 'jaj'. one sa zenujace, w ogole nie smieszne, nie chce ich ogladac, a kazda kolejna jest na nizszym poziomie. to chyba nie sa pko nowych klientow, a majewski moze w koncu straci resztke swoich fanow

Gość jestem zszokowana
suzie ale ja uwazam ze te reklamy totalnie kompromituja ten bank...owszem mbank czy ing tez robia reklamy z jajem ale tutaj to juz jest poniżej pasa "żart":-/

ostatnio w wielu kampaniach uczestnicza 'kabarety' i wiekszosc z nich przyciaga uwage, pko szlo tym tropem ale kapletnie im nei wyszly

Gość jestem zszokowana
PKO bardzo stracił teraz na wiarygodnosci i nawet sobie sprawy nie zdają jak głupia podjeli decyzję... ja zamykam u nich konto po tych reklamach

te reklamy sa na poziomie programu majewskiego. zawsze, po rozpoczeciu sezonu sa 2-3 odcinki ok, a pozniej nie da sie tego ogladac. oczywiscie nie pisze tego, gdzie on nnie przyklada reki czyli rozmowy w tloku itp. ale ogolnie wiadomo, ze to nie on wymysla te zarty ale ma sztab osob za to odpowiedzialnych

Gość jestem zszokowana
madz dokladnie...nigdy nie bylam zgorszona reklamami mbanku czy ing o jacusiu ale gdy zobaczylam reklamy PKO to skostniałam:-( nie wiem nawet co sobie mysli teraz moja babcia ktora całe zycie oszczedzała w tym banku..wstyd i kompromitacja!! ten kto podjoł taka decyzje powinien ponieść konsekwencje

Gość fluoksetyna
mnie bardziej wnerwia psie gówno w reklamie

Gość fluoksetyna
i srający dzieciak na kiblu co się skarży że gówno śmierdzi