Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TegoAzTak gru

nigdy w życiu nie będe miał kobiety, jestem o tym całkowicie przekonany

Polecane posty

Gość TegoAzTak gru

wyglądam fatalnie.. po prostu karykatura FACETA - niski, garbaty, grube dupsko, wąski w barkach, zamulona twarz, brzydkie zęby, niski do tego jestem głupi, nieoczytany, bez wykształcenia , bez żadnej pasji i bez roboty całe zycie będe sam.. jestem o tym całkowicie przekonany

Gość prawiczek z warszawy
offerma czy inny?

Gość TegoAzTak gru
?

Gość Pudelek Kozaczek Pomponik
eee tam, nie widzia.łeś nigdy brzydkich ludzi w parach?

Możesz mieć kobietę ale szukaj wśród "swoich".

Gość TegoAzTak gru
nigdy nie widzialem faceta swojej klasy z atrakcyjna kobieta a mnie nie atrakcyjne nie obchodzą

Gość TegoAzTak gru
dlatego mowie, bede sam cale zycie poniewaz zadna atrakcyjna kobieta na mnie nie poleci chcialem sie wyzalic, ze moje zycie jest do dupy

dlatego mówię, szukaj wśród swoich. Może to być trudne się przełamać, ale musisz się pogodzić z rzeczywistością.

Gość TegoAzTak gru
wsrod swoich :O to by msuaiala byc wyjątkowa blaza.. nie ma opcji po prostu w srodku we mnie siedzi cos takiego ze nawet pocalowac bym sie nie mogl z osoba ktora mnie nie kręci, a to nie moja wina, ze kreca mnie tylko atrakcyjne ;/ ehhh mialem jedyna kobiete w swoim zyciu- spedzilem z nia dosłownie jedna noc byla absolutnie cudowna, ekstraklasa.... piekna, sexowna i bogata no ale spedzila ze mna noc (to bylo nasze 1 spotkanie - poznalem ją w necie) i zarazem ostatnie.. ale przynajmniej nie jestem prawiczkiem :)

a tą noc to z żalu spędziła z tobą? Jedną tylko...hmm i co ona kontakty zerwała? Ale spokojnie, to że 1 noc się zdarzyła to może się jeszcze zdarzyć jeszcze jedna albo i więcej. Cuda się zdarzają:)

Gość TegoAzTak gru
tak to była tylko jedna noc ona w ten sposób odwzajemniła mi to, że przez 3 miesiące z nią rozmawiałem i pocieszałem przez neta (była akurat po rozstaniu z jakimś gościem z którym miała brać ślub lada chwila) przyjechała.. w ciemno-widziała dosłownie tylko 2 fotki moje, ja jej z 30 przyjechała, pojechaliśmy do hotelu i spędziliśmy noc - ona mnie rozprawiczyła a potem urawała kontakt i więcej się nie spotkaliśmy dodam, że była starsza o 8 lat :)