Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna dla informatyka

Poznam sympatycznego informatyka z Dolnego Śląska :)

Polecane posty

Gość khkhkkkkk
łasisz sie na kasiorke ? :D

Gość ihaaaaaaaaaa
zawsze chcialem miec kobiete ktorej nie przeszkadzaja mmorpg

Gość ihaaaaaaaaaa
teraz nic bo komp mi sie zjaral i wyjezdzam ale jesli chodzi o mmorpg i tematyke gier to mam spoory przebieg a ogolnie lubie warhammera online kospnij jakiegos maila to mozna popisac

Gość Wreszcie wisi mi to
Interesujący pomysł. Sama być może zaczelabym tak szukać... Jakie przymioty ma dziewczyna informatyka? Czy dwóch byłych- informatyków i jeden były - matematyk to wystarczające kwalifikacje? Czy powinnam jeszcze mieć jakieś dodatkowe cechy?

Gość PSYCHOCZKA
fajnie być informatykiem

Gość informatykkk
Jeśli najlepiej się odgadywałaś z informatykami, to dlaczego nie zostałaś z którymś z nich? Coś tu nie gra.

Gość Wreszcie wisi mi to
Kolejno (bo matematyk był w środku, więc kolejno) - ja chciałam dalej się kształcić, on chciał wyjechać daleko, daleko i tam żyć, z dala od rodziny i przyjaciół. Doszliśmy do wniosku, że nic z tego nie wyjdzie. - Po prawdzie ograniczał mnie straszliwie, czepiał się, że za długo siedzę przy kompie, że nie lubię rybek akwariowych (no nie lubię, nic nie poradzę). Rozstaliśmy się w przyjaźni. - Było cudownie, dopóki nie okazało się, że jedna dziewczyna dla informatyka to za mało. Potem prócz mnie znalazł sobie drugą, trzecią, czwartą. Wszystkie nas kochał i chciał, żebyśmy się przyjaźniły, ale nam trudno było to znieść. Czy teraz odpowiecie mi na pytanie? :)

Gość Informatykkk
Pewnie jesteś pasztet i tyle.

Gość Wreszcie wisi mi to
Dlatego zaznaczyłam, że temat niezły, bo "sympatyczny" ma duże znaczenie. Pasztet kwestia gustu, ale "wszystko na swoim miejscu" jest :P Nooo, więc jakie cechy powinna mieć dziewczyna informatyka? Bo chcę wiedzieć, czy się nadaję.

Gość informatykkk
Powinna trzymać gębę na kłódkę, nie przeszkadzać, przynosić piwo i być niewidzialna.

Gość Wreszcie wisi mi to
To w zasadzie: Idealna dziewczyna dla informatyka, Górny Śląsk, wersja blond, wydajna, klasyka gatunku, szuka sympatycznego informatyka :) Chętnych proszę o pozostawienie dla mnie swojego spam-maila. Pozdrawiam

Gość a grasz w diablo 2?
bo jesli tak to Cie biore:)