Dziewczyna dla informatyka 0 Napisano Maj 4, 2011 Gdzie też można poznać informatyka jak nie na babskim forum ;) Więcej o mnie na stronie profilowej. Pozdrawiam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość khkhkkkkk Napisano Maj 4, 2011 łasisz sie na kasiorke ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna dla informatyka 0 Napisano Maj 4, 2011 Akurat nie w tym rzecz ;) zresztą też pracuję w "branży" więc niczego mi nie brakuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ihaaaaaaaaaa Napisano Maj 4, 2011 zawsze chcialem miec kobiete ktorej nie przeszkadzaja mmorpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna dla informatyka 0 Napisano Maj 4, 2011 ihaaaaaaa a w co konkretnie grasz? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ihaaaaaaaaaa Napisano Maj 4, 2011 teraz nic bo komp mi sie zjaral i wyjezdzam ale jesli chodzi o mmorpg i tematyke gier to mam spoory przebieg a ogolnie lubie warhammera online kospnij jakiegos maila to mozna popisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna dla informatyka 0 Napisano Maj 4, 2011 oto spamerskie konto mailowe taadaaa: d.d.i@wp.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ihaaaaaaaaaa Napisano Maj 4, 2011 ogladalas the guild jesli nie obejzyj http://www.youtube.com/user/watchtheguild odezwe sei napewno w wolenj chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna dla informatyka 0 Napisano Maj 4, 2011 up up :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wreszcie wisi mi to Napisano Maj 5, 2011 Interesujący pomysł. Sama być może zaczelabym tak szukać... Jakie przymioty ma dziewczyna informatyka? Czy dwóch byłych- informatyków i jeden były - matematyk to wystarczające kwalifikacje? Czy powinnam jeszcze mieć jakieś dodatkowe cechy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PSYCHOCZKA Napisano Maj 5, 2011 fajnie być informatykiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość informatykkk Napisano Maj 5, 2011 Jeśli najlepiej się odgadywałaś z informatykami, to dlaczego nie zostałaś z którymś z nich? Coś tu nie gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wreszcie wisi mi to Napisano Maj 5, 2011 Kolejno (bo matematyk był w środku, więc kolejno) - ja chciałam dalej się kształcić, on chciał wyjechać daleko, daleko i tam żyć, z dala od rodziny i przyjaciół. Doszliśmy do wniosku, że nic z tego nie wyjdzie. - Po prawdzie ograniczał mnie straszliwie, czepiał się, że za długo siedzę przy kompie, że nie lubię rybek akwariowych (no nie lubię, nic nie poradzę). Rozstaliśmy się w przyjaźni. - Było cudownie, dopóki nie okazało się, że jedna dziewczyna dla informatyka to za mało. Potem prócz mnie znalazł sobie drugą, trzecią, czwartą. Wszystkie nas kochał i chciał, żebyśmy się przyjaźniły, ale nam trudno było to znieść. Czy teraz odpowiecie mi na pytanie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Informatykkk Napisano Maj 5, 2011 Pewnie jesteś pasztet i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wreszcie wisi mi to Napisano Maj 5, 2011 Dlatego zaznaczyłam, że temat niezły, bo "sympatyczny" ma duże znaczenie. Pasztet kwestia gustu, ale "wszystko na swoim miejscu" jest :P Nooo, więc jakie cechy powinna mieć dziewczyna informatyka? Bo chcę wiedzieć, czy się nadaję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość informatykkk Napisano Maj 5, 2011 Powinna trzymać gębę na kłódkę, nie przeszkadzać, przynosić piwo i być niewidzialna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Smith 0 Napisano Maj 5, 2011 Nie szukam dziewczyny, ale jeśli ktoś gra w L4D2 to zapraszam na serwery:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wreszcie wisi mi to Napisano Maj 5, 2011 To w zasadzie: Idealna dziewczyna dla informatyka, Górny Śląsk, wersja blond, wydajna, klasyka gatunku, szuka sympatycznego informatyka :) Chętnych proszę o pozostawienie dla mnie swojego spam-maila. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna dla informatyka 0 Napisano Maj 5, 2011 hmm widzę, że ktoś tu się podpiął pod mój temat... tak czy inaczej: pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a grasz w diablo 2? Napisano Maj 5, 2011 bo jesli tak to Cie biore:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa mandarynka 0 Napisano Maj 5, 2011 też lubię informatyków, achhh ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna dla informatyka 0 Napisano Maj 5, 2011 eee. Diablo? Mogę Ci pokibicować :P Wolę WOWa albo TES:Morrowind :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach