Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna gwiazdka

zakochana nieszczesliwie na zawsze :(

Polecane posty

Gość samotna gwiazdka

pierwsza moja milosc, zostawila mnie dla innej.. zbierałam sie po tym ponad rok.. spotykalam sie z innymi, mialam facetow ktorzy dobrze mnie traktowalii, mimo to zadnego z nich nie pokochalam .. dlaczego? :( wkoncu zakochalm sie .. nawet nie wiem jak i kiedy to sie stalo... no i tak kocham go od 5 lat... a on wciaz niezdecydowany na powazny zwiazek.. ma trudny charakter.. ciagle rozstania i powroty---czyli kolejna nieszczesliwa milosc.. znow spotykalam innych facetow na mojej drodze, ktorzy mi duzo oferowali, a ja nie potrafie ich pokochac... czy nigdy nie zakocham sie w kims normlanym? juz w to nie wierze.. czuje ze zmarnowalam 5 lat dla niego, i co? nic ztego nie mam bo dalej jestem sama... tyle chlopakow do mnie pisze, ze chcialoby byc ze mna, sie umowic itp. a ja poprostu mam ich wszytskich gdzies, bo nie potrafie pokochac kogos innego ;(((((((((((

Gość samotna gwiazdka
czuje sie tak nieszczesliwie.. naparwde.. moje wszytskie kolezanki maja zycie poukladane, szczesliwe,, a ja tylko moge o tym pomarzyc... :(

Gość przestań być gwiazdką
zacznij kobietą... pomoże ;)

Gość nie da rady to
zapomnij

Gość fgdgdrgr
będzie dobrze, sama zobaczysz że wszystko się ułoży, trzeba być dobrej myśli, być optymistą, po każdej burzy przychodzi słońce a po nocy dzień, musisz tylko wierzyć i nigdy się nie poddawać, chwytaj dzień, carpe diem, memento mori