Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pucynka85

GALANTERIA SKÓRZANA CHOLEWIŃSKI

Polecane posty

Gość pucynka85

Ktoś tam pracował? Jakie wrażenia? Jaka płaca?

Gość pucynka85
up

Gość pucynka85
a w ktorym roku to bylo? a jak zarabia kierownik?

Gość pucynka85
up

Gość pucynka85
i find this difficult to masturbate to... :(

Gość pucynka85
to nie ja wie ktos cos jeszczE???

Gość pucynka85
up

Gość pucynka85
up

Gość gość
Kupiłem drogą teczkę od Cholewińskiego, po pewnym czasie zepsuł mi się zamek. Napisałem do nich czy nie sprzedali by mi bym mógł sobie wymienić. Totalnie mnie oleli. Nie polecam tej firmy.

Gość gość
Poszczęściło mi się parę tygodni temu na profilu Dobre Repliki na facebooku. Tutaj można zamówić świetne torebki, czy portfele w wysokiej jakości, ale nie wydając na to połowy wypłaty. Kupowałam torebkę Prada i powiem, że jest szał na mieście:-) Koleżanki mało mi oczu nie wyłupią z zazdrości.

Gość deszczowy pan
nie polecam, nie polecam, nie polecam. Kupiłem torebkę dla żony. Bardzo fajna, wszystkim się podobała. Co z tego , będąc na mieście żona spotkała się z deszczem i torebka została cała w plamach. Nieusuwalnych plamach. Na reklamacje odpowiedzieli, że to materiał bardzo wysokiej jakości ale w kontakcie z deszczem, śniegiem, słońcem może się zniszczyć, sic! A więc CHOLEWIŃSKI wyspecjalizował się w produkcji galanterii do użytku domowego i to nocą. A poza tym kompletnie mnie oleli. PRZESTRZEGAM - towar ładny ale tylko do patrzenia, nie do noszenia

Gość deszczowy pan
nie polecam, nie polecam, nie polecam. Kupiłem torebkę dla żony. Bardzo fajna, wszystkim się podobała. Co z tego , będąc na mieście żona spotkała się z deszczem i torebka została cała w plamach. Nieusuwalnych plamach. Na reklamacje odpowiedzieli, że to materiał bardzo wysokiej jakości ale w kontakcie z deszczem, śniegiem, słońcem może się zniszczyć, sic! A więc CHOLEWIŃSKI wyspecjalizował się w produkcji galanterii do użytku domowego i to nocą. A poza tym kompletnie mnie oleli. PRZESTRZEGAM - towar ładny ale tylko do patrzenia, nie do noszenia