Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ścisłowa umysłówka

NIE MOGE SIE POGODZIC Z DZISIEJSZA MATURA Z POLSKIEGO!!!!

Polecane posty

Gość ścisłowa umysłówka

z tekstu ze zrozumieniem mam jakies 13 pkt. Wypracowanie napisałam hujowo- bo srednio zgodne z tematem- mam tylko ładna kompozycje, wste rozwiniecie opisanie fragmentów, podsumowanie ich i zakonczenie. Nie popełniłam żadnych błędów rzeczowych itp. Po prostu nie opisaałam justyny ( tylko tak pobieznie) a przede wszystkim stosunek zenona do niej ( i jego matki). o elce tez mało napisałam. Chciałabym zdac to na te cholerne 30%, bo i tak wybieram sie na politechnike, a z polskiego orłem nie byłam, uwielbiam matme. I siedze i rycze od godz 12 az spuchłam:-O

Gość ścisłowa umysłówka
i find this difficult to masturbate to... :(

Gość nawet jeśli skończysz
polibude to i tak będziesz zarabiać mniej od kolegów z branży

Gość sugerujesz,że pracodawca tak
kocha mężczyzn,że za tę samą pracę,będzie chciał im więcej niż mógłby kobiecie.Tacy filantropi z pracodawców.

Gość ścisłowa umysłówka
ale ie o to chodzi, ja nie jestem humanistka po prostu a tu jeszcze ten temat z granic:-O z kluczem mi sie zgadza piąte przez dziesiąte:-O

Gość ścisłowa umysłówka
bede zyła w stresie do konca czerwca:-O

Gość kiedy to było już nie pamiętam
Kochana pomyśl że za parę lat będziesz się z tego śmiać! Otrzyj łzy, uspokuj się, i skup się na jutrze. Dziś już napisałaś, nawet jeśli Ci nie poszło to już tego faktu nie zmienisz, ale na jutro masz jeszcze wpływ. Dojdź do siebie i jutro musisz dobrze napisać skoro zależy ci na politechnice. Zrób sobie ciepła kąpiel, filiżankę mleka i połóź sie. Wstań wypoczęta i napisz wzorowo powodzenia!

Gość ścisłowa umysłówka
bardzo, bardzo chciałabym miec te 30% z polskiego:-O mam nadzieję, że zdam go:-O