Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionnaa

jestem strasznie samotna

Polecane posty

Gość zagubionnaa

mam pełno znajomych, ale żadnych prawie koleżanek, kolegów... Jedną "przyjaciółkę" która wiem, że jest trochę fałszywa i przyjaźni się ze mną z jedengo powdu. W tym roku poszłam na studia, mam 3 dobre nowe koelżanki, ale z nimi widuję się głownie na zajęciach. U siebie w mieście rodzinnym, gdzie jestem na weekend mam tylko tę przyjaciółkę... Nawet nie mam do kogo gęby otworzyć, napisać. Sami znajomi nikt bliski. Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak? Ostatnio mnie to przeraża i dobija, ciągle ryczę... Jestem naprawdę otwartą, szczerą osobą. Zawsze najlepsza, pilna uczennica, może przez to... Nie daję rady już... A co najgorsze przekonuję się, że osoby fałszywe zawsze mają dużo znajomyc, przyjaciół;/

Gość krups
Zawsze najlepsza, pilna uczennica, może przez to... a może nudna jesteś i wszyscy uciekają , koleżanki już myślą o zamążwyjściu i własnej rodzinie , widocznie nie pasujesz

Gość lkjbhglrdbfbhljfhntjnhtlhyjyty
ja tezzz... skad jestes??

Gość zagubionnaa
wydaje mi się, ze nudna nie jestem. Jestem otwrta, szybko nawiązuje znajomości, gadatliwa. Kraków, mam 21 lat

Gość zagubionnaa
Gdzie mogę poznać nowych ludzi? Rzadko wychodzęna imprezy, ale jak już to jeszcze nikogo nie poznałam ;/

Gość romantic dusza
Napiszcie samotnice, pogadamy 34467 238

Gość gość
Przez wiele lat byłem samotny, w zasadzie to było całe moje życie. A wszystkie moje znajomości kończyły się po kilku miesiącach. Kochałem tak mocno 2 razy, i dostałem kosza , już myślałem że zawsze będzie tak że jak kogoś poznam i zakocham się, to dostane kolejnego, i kolejnego kosza. Trafiłem przez przypadek na mail rytualisty perun72@interia.pl i zdecydowałem zamówić się u niego rytuał przyciągnięcia do siebie drugiej połówki. Efekty mnie zadziwiły, po 3 miesiącach znalazłem sobie świetną dziewczyną z którą jesteśmy dopasowani i jest ona już moją narzeczoną. Tak więc głowa do góry, nikt nie jest skazany na samotność.

Gość Katea1972
Grunt to nie załamywać się :) Są osoby, które potrafia pomóc, mi osobiście odzyskać męża pomogła Pani Sigita, kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Ciepriałam ogromnie po rozstaniu i zaryzykowałam, spróbowałam magii. Pomogło po 3 miesiącach, mój facet wrócił. Jakby ktoś chciał kontakt, korzystałam z http://magia-anielska.pl