Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie ...x

Chłopak ktory mnie podrywa ma dziury w zębach. :/

Polecane posty

Czy w waszych oczach dyskwalifikowałoby to mężczyznę ?

Gość kolesioeko
no napewno.. zapytaj czemu zebow nie leczy? jak z nim sie całowac?? jak mu z pyska klepie... ja bym nie dałą rady

to nie moj chlopak jeszcze ;) Ale fakt, nie podobaja mi sie jego zeby, na przodzie na dwojce ma taka czarna kreche jakby od prochnicy a dalej ma dziury w zebach bo widac je jak otwiera buzie i takie jakby ukruszone czy cos, nieciekawie to wyglada mimo ze to ogolnie calkiem przytsojny chlopak:/

ooo fuu, nie ! tylko nie brzydnie uzębienie... Nie ma chyba nic bardziej odrzucającego. moze powinnas go zaprowadzic do dentysty ?? najlepiej powiedz mu to szczerze. Poza tym chyba nie chcialabys sie zarazic prochnica ??

ale on nawet nie jest narazie moim chlopakiem to co ja mam mu powiedzieć ???

Tu nawet nie chodzi o to czy jest czy nie jest . Powinnas chociaz jako dobra kolezanka doradzic mu wizytę. moze da sie to jeszcze jakos uratowac, jak nie calosc to chociaz w czesci. ja tez bardzo nie lubie dentysty, tych dzwiękow, borowania, ale dostaje znieczulenie i daję rade. Naprawde powinnas z nim porozmawiac, bo teraz to on moze sobie nie zdawac z tego sprawy, ale za kilka lat moze zalowac swojego postepowania, niestety. A jesli mu powiedz a on i tak nie bedzie chcial i nie pojdzie bo najprawdopodobniej przekona sie o tym na wlasnych bledach - bedzie zalowal swoich dotychczasowych działan (zachowan)

up

Gość Puloch
pewnie jest robotnikiem po zawodówce

Gość Tomasz, Wawka, 24
Monika to ty?!

Gość Wampirzyca bezzębna
W moich oczach trochę tak, ale gdyby mi się naprawdę podobał i ja jemu też to zdobyłabym się na odwagę i powiedziała szczerze, że podoba mi się, że jest fajny, ale proszę, aby zaczął leczyć zęby.

Gość krlszn.jhfdjdfs
Jak ma na imię? :D

Gość Samara23
Kiedyś miałam taką sytuację. Poznałam chłopaka na dyskotece, wydał się świetny. Potem spotkałam się z nim na mieście w świetle dziennym i załamałam się bo też miał dziury w zębach. Nie wiedziałam co robić, bo nie wyobrażałam sobie tak tego zostawić. No ale na szczęście chłopak okazał się być dupkiem. Nie doszło do trzeciego spotkania i już nie musiałam się martwić o jego zęby.

Gość Dreamboat
Jebane hipokrytki a co z wnetrzem przeciez jest najwazniejsze? Haha jak male cycki to mamy patrzec na charakter jak celulit to samo jak faldy sadla to samo ale nie koles jest chujowy bo ma troche ubytkow a moze nie ma hajsu pustaki zjebane