Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdańsk oliwaaaaaa

w realu jest promocja na pampersy

Polecane posty

Gość gdańsk oliwaaaaaa

:-)

Gość wwskdel
a ile kosztują?

Gość gdańsk oliwaaaaaa
kupiłam dwójki- 94szt za 43zł były też 3,4 i 5tki:)

gowno masz a nie promocje. Dzis moj maz kupila w realu pampersy i kosztowaly 53.95 za58szt, wiec gdzie ty tu promocje widzisz?

Gość liga mistrzów2011
gównem to jesteś Ty jagoda do tego nie umiesz liczyć bueheheheheh, toś zrobiła interes życia. Ty i twój mężulek:o hahah co za kompromitacja nie wierzę!! skończyłaś ty jakaś szkołę w ogóle? hahahaha ale wstyd.... haha nie mogęęę

Gość gdańsk oliwaaaaaa
jagoda przeczytaj raz jeszcze co napisałam, bo chyba masz rzeczywiście problemy z matematyką. resztę pozostawię bez komentarza. słownik piękny..

do wrednej Jagody instrukcja korzystania ze stron internetowych: wchodzisz na stronę reala, wybierasz promocje na ten tydzień, ściągasz pdf-a (to taki format plików....) i widzisz tam co? że jest promocja na pampersy!!! więc zanim zaczniesz pisać w sposób powszechnie uznany za niegrzeczny do dziewczyn, które chcą się podzielić, że znalazły fajną promocję spróbuj użyć mózgu (to taki organ, z którego czasem mogłabyś skorzystać!!!)

liga mistrzów2011 , nie bede komentowac twoich wypocin bo sama ich chyba nie rozumiesz. Czy ja wczesniej pisalam ze chce kupic cos na promocji ? tylko takie biedoty jak ty poluja na promocje zeby miec za co chleb z sztetem z biedrony kupic hahahahahamnie stac na to zeby kupowac tam gdzie akurat jestem :D debilko!!

Gość gdańsk oliwaaaaaa
buehehheheheeh myślałam, że to opinie krążące na kafe o tobie to ściema i nie chciałam w nie wierzyć, ale jednak widzę , że to prawda. w realu byłam przypadkiem więc wykorzystałam ofertę. i jestem zadowolona;-) a nawet bardzo:D nie uda Ci sie mnie sprowokować bo leje ciepłym moczem na takie kreatury i trolle jak TY także. 🖐️ :D

Gość dlaczego Ty Jagoda jesteś
taka niekulturalna?! Czego Ty swoje dziecko nauczysz?! Nie potrafisz odpowiadać inteligentnie? Może zapisz się do jakiejś szkoły - na naukę nigdy nie jest za późno! Może jakiś kurs taktownego zachowania i obcowania z ludźmi?

Gość fanny kity
real - ok 43 zł za active baby, różne rozmiary carrefour - premium care 41,99 różne rozmiary trzeba sprawdzić swoją lokalizację bo nie wszędzie może być ta sama oferta.

Gość ssalsssssssA
a w biedronce są pieluszki z dada 48 sztuk (5) po 27 zł i są świetne. Żałuję, że wcześniej nie kupowałam, bo z cenami oyrginalnych pampersów ostro przesadzają...

Gość bo tak i już
Sa, są ale też się dzisiaj naciełam. Przed kupnem trzeba przy wejściu zabrać bon zniżkowy i podać go w kasie. nie rozumiem takiej praktyki i gdyby nie nasza dociekliwość zapłacilibyśmy cene normalną bo pani w kasie pomineła ten fakt i nabila normalną cene i nie udzieliła żadnego info. W informacji za to zwrócili różnice.

Gość rosanne3ss
jagoda,a twoj bachor jeszcze w pieluchy wali kupska? hahaha::D:D:D:D:DD

Gość no jagoda jak 58 szt
to na dwa miesiące macie , bo ty bartusiowi zmieniasz po 12 ha , sama pisałas że lezy w obsranym pampersie i mam pupe odparzoną.

Gość Jagoda to
Bartuś jeszcze w pieluszki robi?! Oj, oj, taki duży...Jagódko zajmij się może dzieckiem...