Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzydulllla

Witajcie jestem nowa....

Polecane posty

witajcie. Przesiaduje sobie tutaj czasem i czytam te wasze temaciki. Zauważyłam, że nowi na forum się witają:) wiec i ja witam was serdecznie. Zdjęcia nie wstawię z wiadomych przyczyn:)

Ograni sie dziewczyno na pewno sobie kogoś znajdziesz 35 lat to nie koniec świata miałam ci to napisać ,ale nie pamiętam gdzie pisałaś

i to chyba na tyle z moim przywitaniem się:( nie mam zdjęcia, nie wzbudzam kontrowersji ale może to i dobrze:)

Gość spoko temacik..
witam:-)

Wątpię , skoro w najlepszych latach młodości nikogo nie znalazłam to teraz mając 34 lata (zmarszczki pierwsze już są) znajdę? nie jestem aż taką optymistką

Gość spoko temacik..
brzydulla spoko znajdziesz..mam kumpele lat 38 i ma facetow na peczki

Wymarzona Księżniczko no nie tak do końca, należę do ludzi słabych psychicznie, większość swojego życia toczę walkę z depresja ....nie jest łatwo

spoko temacik..musi być atrakcyjna kobieta, ja już jak wspominałam do takich nie należę. Jestem zwykłą szarą myszka jakich wiele

Gość spoko temacik..
fakt wyglada na 25 gora ale seksualnosc kazdej z nas kryje sie nie w ciele a w mozgu..Jak bedziesz pewna siebie..otwarta to znajdziesz nie jednego faceta..wartosciowego!!

moze poprostu robisz z siebie taka szara myszke, nie mozesz tak myslec! faceci wyczuwaja chyba na odleglosc takie osoby.. sprobuj byc pewna siebie, zobaczysz ze z takim nastawieniem nie ogarniesz sie od facetow :)

witam serdecznie,już się poznaliśmy :)

spoko temacik... właśnie mam z tym problem, nie jestem pewna siebie, bo niby jak skoro zdaję sobie sprawę z tego iż nie jestem atrakcyjna

dziewczyno portugalczyka :) ja mam już niestety psychikę tak nakierowana że chyba nie da się nic z tym zrobić. próbowałam ale to nie takie proste przestawić się na inne myślenie, właściwie na zakłamany obraz siebie samej. Nie pasuje do osób przebojowych, jestem raczej smutaskiem:)

Gość spoko temacik..
kadzda kobieta jest atrakcyjna!!!! uwierz w siebie..zmien fryz,kup dobry ciuch.fajne perfumy i ciesz sie z tego ze mozesz to robic bo jestes KOBIETA!!!!!! make up .min ipiekny usmiech i luzik:-)

ja mysle ze kazdego da sie zmienic :) tylko trzeba tego naprawde chciec :) poogladaj sobie programy takie jak np 10lat mniej, badz labedziem czy jakos tak.. jest sporo programow telewizyjnych z przemianami kobiet niezadbanych, albo wlasnie tak jak w Twoim przypadku depresyjnych, osamotnionych, nie znajacych wlasnych wartosci itd moze jak zobaczysz kogos podobnego do Ciebie, zobaczysz jak zmienia sie z dnia na dzien to tez bedziesz chciala sprobowac chociaz