Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu tak ??

czemu ludzie robia to czego nie wolno??

Polecane posty

Gość czemu tak ??

palą w ciąży w ogóle palą piją ćpają ryzykują życie robią głupie rzeczy żeby przypodobać się innym Ja nigdy w życiu nic takiego nie robiłem poza zapitalaniem po 200m/h ale taka praca. Rano mam w wawie być :) jakies 300km

Gość czemu tak ??
no i oczywiście lepiej o dupie maryny gadać i ciuchach

Gość czemu tak ??
no albo czemu każdy kradnie ?? Nie znam kierowcy który nie upuszcza z baku. Handlowca który nie zawyża ceny hoteli itp

"czemu (...) ryzykują życie?" "Ja nigdy w życiu nic takiego nie robiłem poza zapitalaniem po 200m/h" Na jedno pytanie już sobie odpowiedziałeś :O

Gość czemu tak ??
km.... no sama pomyśl jeszcze nie poszedłem spać muszę być u klienta koło 10 tej więc jeśli wstane o 6 tej zanim sie zbiorę itd... i odliczając kolejne 30 min na korki po wjezdzie do wawy mamy 3h na 300km = minimom 100km/h średnio

Gość czemu tak ??
Albo dlaczego taka głupia ga uczuć z strony kobiet ? I udajecie niedostępne bo jak was zdobędziemy to przestanie nam zależeć. Udawanie orgazmow itd itd

Gość czemu tak ??
ide w ciul z tego forum... Tu tylko o prawikach jakby to był problem lub dziewicach dla odmiany Małych penisach W czym to ja pójde na ślub/ impreze Co sądzicie o kremie takim a takim O boże co ona zobiła Jak ja to nienawidzę tego i tego No i dla odmiany Nie mam z kim pisać popiszcie ze mną Podszywy którym dowalają w szkole i nie potrafią sie postawić a tu są kozakami... Ot cała kafeteria

No właśnie, Ty ryzykujesz życie swoje i innych, jadąc z niedozwoloną prędkością, do tego niewyspany. Tłumaczysz się, że taka praca, szef Ci każe, inaczej wywali z roboty (czy jakoś inaczej, sam wiesz, dlaczego postępujesz tak nieodpowiedzialnie). A inni mają swoje wymówki: palące ciężarne tłumaczą się, że to nałóg i nie panują nad tym, robiący głupie rzeczy w celu przypodobania się innym twierdzą, że chcą być lubiani, a nie dociera do nich, że taką sympatią mogą sobie tyłki podetrzeć... Palący trawkę śmieją się, że to "naturalny" narkotyk, nie szkodzi, nie uzależnia... Człowiek to głupie stworzenie

Gość marcin84w
to ja palę trawkę i jadę ponad 230kmh tylko dla przyjemności więc się nie martw

Gość taki jeden samowaty
a ja sobie podniosę temat bo dziś mnie dalej meczy

Gość taki jeden samowaty
potrafi mi ktoś odpowiedzieć jednym zdaniem ??