Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzaałłłammkkkkaaakkaa

Przyciągam same złe dziewczyny, nie mam szans na normalny związek

Polecane posty

Kurwa kurwa kurwa kurwa !!!!!!!!! mam totalnie dość !!! Mam 28 lat i taki bagaż doświadczeń że głowa boli.Moim najgorszym problem jest to że jak magnez przyciągam do siebie dziewczyny patologiczne, również z ogromnymi przeżyciami, dziwki, szmaty, i tak dalej.Naprawdę, w ciągu trzech ostatnich lat wszystkie dziewczyny które poznałem takie były.Nie mam szans trafić na normalną kobietę.Jeszcze bym się nie dziwił gdyby te dziewczyny były w moim wieku ale góra 25 lat miały a niektóre nawet po 20,21 i dzieci na koncie, rozwody i wiele wiele innych problemów.Czy wisi nade mną jakieś fatum że przyciągam takie dziewczyny ??

Gość zycieeeeeeeeeeeeeeeee
heh skad ja to znam .moglbym ksiazke napisac

Gość , .,mlmlmm
tak. jestes chamem ("dziwki, szmaty") to sie nie dziw sam jestes patologiczny

Nie wierzę, też masz podobnie stary ? Ja już kompletnie zgubiłem nadzieję na to że poznam jakąś normalną dziewczynę, może nie być dziewicą i tak dalej ale cholera nie chce patologii i tak dalej :(

Gość EL NINKA
Poznałeś normalna, ale potraktowałeś ja bardzo źle i zrobiłeś mega bagaż doswiadczeń.

"tak. jestes chamem ("dzi**i, szmaty") to sie nie dziw sam jestes patologiczny" pitolenie te cichociemne maja wiecej za uszami niz te ktore otwarcie z tym jada. ja juz sobie powiedzialem kiedys, ze zycie chyba wszystkim mnie juz zaskoczylo z kobietami ale teraz siedze cicho bo znowu cos wyplynie i znowu bede mial traume. nie wierzysz to uwierz takie jest zycie

echhhhh, gdybym była trochę starsza to umówiłabym się z Tobą, bo mi ciebie zwyczajnie po ludzku żal.

Gość śpi i chrapie
"jak magnez przyciągam do siebie dziewczyny patologiczne" Magnez nie przyciąga, magnez się tylko dobrze utlenia :P

Gość EL NINKA
Nawet nie przeprosiłeś- i akurat nie mam zadnych z wymienjonych cech, a same pozytywy, a ze przez pewną sz... jak mowisz tak mnie traktowaleś, to TWÓJ BŁĄD.

Gość , .,mlmlmm
mnie smieszy takie podejscie, ze facet moze miec 1000 kobiet a kobieta najwyzej 5. jesli z tego powodu wyzywasz kobiety, to zastanow sie nad soba to jest niesprawiedliwosc i zazdrosc za uszami? korzystaja z zycia

każdy ma jakąś przeszłość i nawet taką z nadbagażem życiowym jeżeli tak naprawdę pokochasz to jej pomożesz wrócić do normalności

Gość twojjrytm
jakiej dziewczyny szukasz?

Jejku ludzie spokojnie.Nie chciałem wyzywać ani uprzykrzyć tym dziewczynom tylko po prostu jak to miałem napisać Wam że kogo przyciągam ? ladacznice, głupie dziewczyny ? no proszę Was ;/

Gość tez tak kiedys mialem
co nowa znajomosc, to jakas dajka, albo mezatka ktora posuwal arab, czy pan edzio z monopolowego, jakies rozwodki z dzieckiem na koncie itd. i zupelnie przypadkowo trafilem na wartosciowa dziewczyne, co smieszne w pociagu. jechala na uczelnie. patrzylismy sie na siebie, w koncu odwazylem sie do niej zagadc i dzis jestesmy 2 lata razem. dlatego nie poddawaj sie, zaopatrz w dobry filtr i do dziela. ciezko w dzisiejszych czasach o porzadna dziewczyne, ale uwierz ze to mozliwe.

Gość EL NINKA
uPOKARZANIE TO tWOJA SPECJALIZACJA

ludzie sa tak wstretni ze sie zygac chce i az czasami poprostu czlowiek stawia oczy. ja juz przerabialem ukryte mlode coreczki dziwki walace sie po 3-4 kolesi na dyskotekach,sponsorki,galerianke,kobiete ze swingerows,3katy,laske ktora usuwala dziecko bo sie jebala z sasiadem,niewinne dziewczynki z dobrego domu jebiace sie z pol osiedlem,jakies zboczone psychicznie wariatki,zdrady,falsz,dziewczyny ktore w oczy swojemu misiowi mowia kocham cie i sie jebia z jego kolegami gdy on zniknie itd. moglbym tu pisac litanie. I w wiekszosci to sa ludzie z tzw dobrych domow a nie patologia niektorzy ludzie zachowuja sie gozej niz zwierzeta ale trzeba myslec ze kiedys przyjdzie te slonce :)

Gość , .,mlmlmm
nie widzisz, o co chodzi? o stosunek do drugiego czlowieka niewazne, czy napiszesz ladacznica czy dziwka, to przeciez to samo chodzi o pewne pojecia i stereotypy krzywdzace dla kobiet, rozpowszechnaine przez mezczyzn taki podzial na 'dobre' dziewczyny do zwiazku i 'dziwki' do 'pukania' przy tym ja (facet) moge przeleciec pol swiata i jest ok, a kobieta nie moze, bo jest gorszej kategorii

Gość EL NINKA
Niektóry dostają od losu takie porządne, a traktują je gorzej niż te sz...:( dla zabawy. Mam nadzieję, że miło było- zmień aptekę:P.

Dla mnie najwidoczniej to słońce zaszło i nie ma ochoty zabłysnąć ;/ Teraz to już tylko pracuję i mijają mi dni, nie rozglądam się za dziewczynami bo wiem że i tak jeśli jutro pójdę ulicą i trafię przypadkowo na jakąś fajną dziewczynę to za parę dni okaże się że jest po rozwodzie i ma dzieci.

mysle ze poprostu rob swoje a kiedys moze sama sie trafi

Gość EL NINKA
Jaki jesteś? Opisz coś, masz gg?

Gość EL NINKA
no jesteś:)?

Jak jaki jestem ? no normalny chyba.Gg nie mam i nigdy nie miałem.. 184cm, brunet, niebieskie oczy coś jeszcze ? jestem normalnym gościem tak mi się wydaje

Gość EL NINKA
To dawaj gg, to się spikniemy :)

zycieeeeeeeeeeeeeeeee Nie są to w większości dziewczyny z dobrych domów, tylko właśnie patologia. I odwalcie się od autorka, w takich przypadkach EUFEMIZMY SĄ ZBĘDNE.

autorze tekstu,a gdzie je poznawałeś? wnioskuje,że nie w burdelu i innych spelunch gdyż nie miałbyś wtedy pretensji,no chyba że byłbyś idiotą w co wątpie. Do rzeczy no swego czasu też tak miałem,może zacznij ty podrywać,bo te fajne rzadko same podchodzą:)

Gość EL NINKA
To po prostu niespełnione artystki zyciowe :DDD

Tak sam podrywałem albo po prostu przypadkiem trafiałem, a to na imprezie u znajomych a to na koncercie w klubie a to na wycieczce w górach, no prostu aż dziw bo ja myślałem że takie to tylko można spotkać na czatach albo portalach randkowych z których nigdy nie korzystałem.