Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A129- MANGUSTA

B777- :-)

Polecane posty

Gość A129- MANGUSTA

Pierwszy raz na kafeterii piszę cokolwiek, zazwyczaj się przyglądam wypocinom różnych 'osób" kto z kim, gdzie, jakich podpasek kto używa, czy śpi na brzuchu czy na plecach i co to jest miesiączka. W końcu jakiś temat nowy- B777 na horyzoncie. Piszczące bezlimitowe gardłowe dziewuchy już się ślinią a mądre milczą :P Tak trzymać ! Precz z pokemonami! Ja.

Gość A129- MANGUSTA
Żal ściska jak się widzi kobiety, które same już przez net rozstawiają nogi. A gdzie miejsce na inteligencję? Polemikę? Bądźcie mądre dziewczyny, no ! Jeżeli facet na Was poleci to niech chociaż nie ze względu na sex. Niech będzie coś poza tym. A faceci lubią tajemnice (chyba) :)

Gość A129- MANGUSTA
Może konkurs na wybrankę B777? :D

Gość A129- MANGUSTA
dyrektore- mądre nie wychodzą przed szereg tak jak te laski. Mądre czekają aż tamte się wypiszczą i zaatakjują po cichaczu od tyłu :D Dlatego póki co milczę :P

Na mnie wrażenia nie robi, mój typ to zawsze Marlon Brando- takich brunetów lubię.

milcze i po cichu sie smieje z tych ktore w majtach mokro maja bo do nich b777 pisze :D szczyt marzen naprawde.. odrazu widac ze to ciulik nie facet, na dodatek ze skradzionymi zdjeciami

Gość hohohohoho
dziewczyna portugalczyka lod razu widoc zes ty naszo dziolcha-ciulik:) pzdr

Gość A129- MANGUSTA
Dyrektore- czytaj między wierszami ;-) Inteligencji mi nie brakuje, mam powyżej przecietnej to raz. Dwa - ja w przeciwieństwie do Ciebie RZECZYWISCIE jestem dyrektorem. Trzy- jest coś takiego jak odprężenie się od pracy, jedni piją, drudzy wciągają - trzeci siedzą na Kafeterii. Cztery- pamiętaj! lepiej stać zawsze z tyłu i zaatakować również od tyłu.

Gość ghbnhjmh
Cztery- pamiętaj! lepiej stać zawsze z tyłu i zaatakować również od tyłu.] na okazje by zaatakowac z tylu czekaja tylko tchorze i konfidenci :O jezeli taka ma byc inteligentna osoba to lepiej byc gluipim :O

no i kurwa mamy nową gwiazdę na forume :O

Gość najladniejszym facetem na kafe
byl jest i bedzie SZEJKU!!! a dziewczyna GOSIALICIOUS. amen. wypierrdalac. :classic_cool:

Gość A129- MANGUSTA
ad.4- nie chodzi o tchórzostwo czy bycie konfidentem- ludzie ! Ja piszę o Kafe, o anonimowości , gdzie czy stoisz z przodu czy z tyłu to i tak nie wiesz kim jesteś.

Jaki projekt? Proszę mnie trochę poduczyć, nie znam jeszcze żargonu Kafeteryjnego na tyle, abym mogła wejść w polemikę na godnym poziomie :)

Strzał niecelny :) Nie jestem stałym bywalcem Kafe, wczoraj napisałam pierwszego posta. I rozniecać emocji tutaj nie chcę, ale propagandę owszem :D

Hmmm.. Lubię widzieć z kim rozmawiam :) W ogóle to dodanie zdjęcia do profilu powinno być przymusowe, może byłoby mniej hocków-klocków. Co do pomarańczowych - nie wchodzę w dyskusję. Jak ktoś ma jaja (facet) i prawdziwe zdjęcia ( kobieta) to niech się chociaż zaczerni (tak jak ja dzisiaj).

Gość MUAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHA
Śmieszy mnie, jak jakieś cizie z kisielkiem w gaciach zakładają tematy typu: "B777, zaintrygowały mnie twoje POSTY. Odezwij się" HAHAHAHAHAH umieram wtedy. Taaaak, zaintrygowały ją posty 😍 Poza tym to prjekt, głupie siksy 🖐️

No cóż... Na ten temat wyraziłam się już w pierwszych postach :) Za to mnie intryguje jeszcze jeden dosyć ważny fakt jaki zauważyłam przyglądając się Kafe od dwóch tygodni. A mianowicie : Dlaczego inni żyją tutaj życiem innych? Widzę grono stałych bywalców, którzy przesiadują tutaj prawie 24/24. Nie wiem, nie jestem psychologiem, ale według mnie to trochę zatracanie rzeczywistości. Przesiadywanie na różnego typu portalach przez tak długi czas daje znak zaniżenia własnej wartości, wejścia w "drugi świat". Takie wirtualne życie. Zamiast pójść gdzieś ze znajomymi, poczytać książkę, odwiedzić rodzinę, siedzą tutaj i tworzą swój drugi świat. Nie potępiam nikogo, broń Boże, żeby zaraz nie było, że przylazła jakaś i swoje dyrdymały na stół wykłada. Rozumiem pogawędki, miłe dyskusje na jakiś twórczy i głębszy temat, ale zupełnie nie rozumiem klikania dla klikania. Mam nadzieję, że ja swojego życia tutaj nie zatracę :)

Gość MANGUSTA 123
ty masz tak samo pusty czerep jak ten koles co wypisuje bzdety pod róznymi nickami i kradnie czyjeś foty ale pewnie to tez ty ,lecz sie człowieku bo juz masz zycie przesrane

Ale B777 wstawił nie swoje zdjęcia.. to nie on.