Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę inaczej

Nowy chłopak nie całuje tak jak lubię...

Polecane posty

No ja potem już też nigdzie. Teraz zapodam mały offtop co przypadkiem powiedziałem że wszyscy zaczęli się bać :D na lekcji chemii w gimie jak miałem koszmarnego doła byłem aktywny podczas doświadczeń chyba z nadmanganianem potasu (chodzi o tą substancję co rozkruszona i polana wodą zapala się) w dobrej wierze powiedziałem na lekcji ze jak by tak do mechanizmu ze starego budzika przymocować iglicę, któraby przekuła cienki pojemniczek z wodą, która to by skapywała na nadmanganian potasu umieszony na niewielkiej ilości prochu, który byłby zamknięty w pojemniku umożliwiającym koncentrację siły w jednym punkcie (ładunek kumulacyjny) i całość przyczepiona do butli propan butan :D Powiedziałem z przejęciem o na poczekaniu wymyślonej zasadzie działania fajerwerka (nikt mi nie prerywał) potem zaczęli przegladać moje zeszyty w którcych roiło się od rysunków smierci, schematów, klas itp. Nawet policja mnie przesłuchiwała :D Ach.... to były czasy :P

Teraz mam inne zainteresowania tym się nie zajmuję, ale jak dwa lata temu na wielkanoc rurkówkę wypełnioną zbitym prochem wrzuciłem do blaszanego pojemnija, jak to yebło tak sąsiedzi ze swoimi petardkami i karbitami się pochowali :D

I pytanie jak taki czub skąd inąd nieźle wyglądający ma znaleźć dziewczynę i się rozprawiczyć? :P Coś czuję że będę samiuseńki jak palec za niedługo.

Bajki? Też lubię ;) Zwłaszcza oglądać chłopaków z Al Kaidy, jakie jaja :D Dobra a teraz idę spać, ostatnio mi się śniło że zacząłem gwałcić żołnierkę z armii wroga na wojnie, niestety się skończył, może dzisiaj mi się przyśni kontynuacja? :D Kto wie. Trzymajcie się ciepło! :)

Gość zlot czarownic
mój kumpel też nie umie całować, mówi,że mu przyjemnie jak go całuję ale dla mnie to jakaś porażka. za szybko, za gwałtownie,bez wyczucia, raz mi przjechał wargą o nos :D to już w ogóle brak doświadczenia :D