Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cynamonowy_duch

Chciałabym zmienić swój wygląd,

Polecane posty

Gość Cynamonowy_duch

ale mój chłopak jest temu przeciwny. Uważa, że tylko naturalne kobiety są naprawdę piękne, że nie ma sensu zmieniać nic w wyglądzie. Nie życzy sobie ani grama makijażu na twarzy, nie mówiąc już o farbowaniu włosów itp. Tymczasem wyraźnie nęci mnie, żeby wprowadzić jakieś zmiany w swoim wyglądzie. Wyglądam tak nijako, nie czuję się zbyt atrakcyjna. Chciałabym pozwolić sobie na niewielką choćby dozę ekstrawagancji, oczywiście wszystko z umiarem, ale za każdym razem, kiedy mu o tym mówię, złości się.

Gość unikaj
a po co ty mu o tym mówisz? co? nie jego sprawa :O może mu się nie podobać,, ale nie ma prawa Ci zabraniać chyba, że Cię kupił od Twojego ojca:O

Gość Cynamonowy_duch
Co o tym myślicie? Dlaczego on nie chce, żebym lepiej wyglądała?

Myślę że raczej z obawy byś nie stała się atrakcyjniejsza dla innych samców, niż dlatego że lubi naturalne kobiety.

Gość Cynamonowy_duch
Mówię mu o tym, ponieważ chcę być z nim szczera i wiedzieć, co o tym sądzi. Ostatnimi czasy nie czuję się najlepiej we własnej skórze i dobrze byłoby coś zdziałać w tym kierunku.

Gość Cynamonowy_duch
Możliwe. Jednak to robię przede wszystkim dla poprawy samopoczucia, a nie po to, żeby zwiększyć swoje powodzenie wśród mężczyzn.

Nie jest, skoro się źle czuje. Makijaż i dobry strój zawsze podkreśli urodę, nawet pięknej kobiety. O "masce" może mówić tylko kobieta która nie potrafi i nie chce się malować.

Gość szlałffmate
Jest Ciebie lub siebie niepewny. Mój też tak mamrotał, ale kazałam szukać sobie takiej miss natura w podskokach jak kazał mi przytyć (ważę 60 kilosów, więc z dodatkowymi wyglądałabym już jak rozlazła pokraka).

Gość Cynamonowy_duch
Nie dążę do sztuczności. Nienawidzę solarium, ostrego makijażu, skąpych strojów. W kwestiach mody pozostaję indywidualistką, która nie kieruje się tym, co na topie, a własnymi pomysłami, które w jakimś sensie nawiązują do tego kim jestem w środku. Interesują mnie klimaty etniczne, orientalne...tam kobiety wiedzą co to styl.

Gość szlałffmate
Przecież orient to jeden wielki kicz.

Gość Cynamonowy_duch
Chciałabym zaczerpnąć stamtąd nieco inspiracji, wprowadzić jakieś innowacje, ale mój luby oczywiście od razu zakłada, że będę wyglądać niezbyt naturalnie.

Gość Cynamonowy_duch
Nie zgodzę się z Tobą. Owszem, zdarzają się pewne skrajności, ale widziałam też kreacje naprawdę wysmakowane, każdy detal dopracowany idealnie.

Facet ZABRANIA i Ty nie wiesz co z tym zrobic. Czy Ty w ogole mozesz cos robic bez jego wiedzy?