Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemzniesmaczonanatyle

Wykorzystywanie nieletniej

Polecane posty

Znalazłam jakiś czas temu ten temat, o dziewczynie, która sypiała z nauczycielem, wypowiedziałam się, a zbulwersowało mnie to, nie powiem, że nie. Jak można uważać, że to normalne? Takiego "nauczyciela" wyrzucić z pracy i zamknąć, odechce mu się wykorzystywać dziewczynki (bo o kobietach mowy nie ma).

Gość dffdfdfd
a ile lat ona miala?

Gość PSYCHOCZKA
to jakiś zbok ten ,,nauczyciel,, pewnie, niedojrzały emocjonalnie

Gość zagubiona_w_dniu_wczorajszym
A pomyślałaś o tym, jaka jest dzisiejsza młodzież? Nie bronie nauczyciela... ale dzisiejsze nastolatki to jakaś farsa jest po prostu. W wieku 15 lat zachodzi w ciąże i mówi, że to celowe działanie bo ona chce mieć dziecko?

na początku 16, teraz bodajże 20, gdzieś jest jeszcze ten temat nawet

Gość WYkorzystywac?????
czemu piszesz WYKORZYSTYWAĆ dziewczynki???? bo to jest powazny zarzut do faceta , bo jesli dwie strony tego chcialy i prawnie jest dozwolone to to nie ejst wykorzystywanie

przecież to nie do wiary, że ona chciała, dziecko 16-letnie w głowie ma jeszcze same bzdury

Gość WYkorzystywac?????
ty piszesz teraz to powaznie ze nie do wirary ze ona sama tego chciala?? heeh, ja swoj pierwszy raz odnylam w pierwszej gim i co??? a pisze serio, od razu zaznaczam, nie bylam dziwką, nie puszczalam sie z kazdym , to był mój chlopa , bylismy ze soba jeszcze dlugi dlugi czas

Od 15 roku życia każdy może się legalnie doopczyć, nie ma tu mowy o żadnym wykorzystywaniu czy łamaniu prawa. Nie tobie jest sądzić czy to ,,dziecko" wiedziało co chciało czy też nie... w ogóle to idź spać i nie myśl tyle bo ci mózg spuchnie :P

Gość iblamecoco92
no, ja jestem w podobnym wieku i zastanawia mnie, co ona takiego widziała w 40latku.

Gość zagubiona_w_dniu_wczorajszym
Zastanawiam się w jakim świecie żyją niektórzy ludzie. Dzisiejsza młodzież jest naprawdę fatalna. Dzieci z podstawówki posługujące się przekleństwami od jakich uszy więdną, gimnazjalistki - galerianki, licealistki, zaczepne wymalowane i odpiżdżone tapeciary... naprawdę nie zawsze wina leży po tej stronie, która wydaje się nam wszystkim w pierwszej chwili tą złą. ;)

Gość iblamecoco92
przeczytałam pokrótce, o co chodzi i sama nie wiem, skoro to trwa już 4 lata, a dziewczyna skończyła szkołę, to okej, ja jestem na tak.

Gość rabarbarowa cipka
czlwiek_z_blzinami ''nie mysl tyle bo ci mozg spuchnie' hahaha :D nie moge :D

Gość moneypenny0
dla mnie to jest niesmaczne, bo pan ok. 40 zostawia rodzinę dla szesnastki, wychował sobie żonę