Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAK JĄ NAMÓWIĆ????

Jak namówić dziewczynę do wzięcia udziału w

Polecane posty

Gość JAK JĄ NAMÓWIĆ????

jakimś programie np. MAM TAENT ? Jesteśmy razem od liceum, ale nawet ja nie wiedziałam, że potrafi TAK śpiewać. Podsłuchałam przypadkiem jak sprztała. Weszłam do domu i aż mnie zatkało. Ma głos podobny do Alicji Janosz (pamiętacie z idola?) niemal identyczny. Rozmawiałam z Nią na ten temat setki razy, ale nijak nie potrafię do Niej przemówić. Ma wielkie szanse wygrać tego typu program. Nie da sobie wytłumaczyć, że MA TALENT. Brak mi słów. Pomóżcie ! Jakich argumentów użyć? Ona bardzo boi się krytyki i kompromitacji, ale wiem, że doszłaby conajmiej do finału. Brak mi sił.

Gość mała...
Les?

to że Tobie się podoba nie znaczy, że innym też. Wg Ciebie doszłaby do finału ale czy jury w takich programach byłoby tego samego zdania? BTW ALA JANOSZ nie miała tak cudownego głosu jak piszesz :P

Gość kicikicikotkaa
pytanie brzmialo jak autorka ma namowic dziewczyne na udzial w programie. zakichane kafeludki nie potrafiua czytac ze zrozumieniem jak zwykle. 100 wywydow nie na temat. Mialam kiedys koleżanke w podobnej sytuacji. Namawialiśmy ją na udział w Szansie na sukces bo akurat był casting w naszym miescie i udało sie, ale wiem, że to nie latwa sprawa :) Jesli nie ma wiary w siebie to nie dasz rady. musisz ją podbudować zeby uwierzyla w swoje możliwości a przede wszytskim, że jak nie spróbuje to się nie dowie :)