Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsdfa

po czym poznac czy facet jeszcze kocha

Polecane posty

Gość sfsdfa

jestesmy razem 8 lat...ale wydaje mi się,że z jego strony uczucie już obumarło, oczywiście gdy zapytam go czy kocha odpowiada "tak" ale to nie to samo co kiedys, kidyś potrafił co dziennie sam mi to mówic a od jakiegoś roku...moze nawet i dłużej nie powiedział ani raz, już nie przytula, nie mówi miłych słowek a mi tak bardzo tego brakuje... nie wiem jak mam poznac czy on mnie kocha czy nie bo jesli nie to po co ze soba byc i nawzajem sie unieszczęśliwiac...

- Martwi sie o Ciebie, gdy się spóźniasz, - Od czasu do czasu przygotowuje Ci coś dobrego do jedzenia, - Prawi komplementy, - Ma prawie zawsze na Ciebie ochote, chyba że jest strasznie zmęczony, - Na bieżąco sprawdza czy w Twoim aucie wszystko gra, czy np. klocków nie trzeba wymienić, - Planując zawsze uwzględnia w tym Ciebie, - Śpi wtulony w Ciebie, To tylko część przykładów:)

Gość sfsdfa
ehh do d.upy...poki co tylko jeden pasuje "zawsze ma na ciebie ochote "...no i tylko wtedy sie przytula i przymila ...eh kiedys planowaliśmy ślub...a teraz mimo ze mamy dziecko on nie wspomina nawet słowem o zamiarze ożenienia się ze mna ;/

Gość czerwona rozyczkaaa
takie zycie... niestety...

Gość heheehhihihila
---->Pase no to u mnie wszystko pasuje :)

Gość hehe cos takiego jak milosc
miedzy 2osobami nie istnieje,chyba ze dziecka do matki,ect i na odwrot.